Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 75

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.838, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Ne, ne, dapače. Scenarij (sadržaj) je zanimljiv, ali su režija i produkcija katastrofa, pa kvare ukupan dojam.

Nije ti loša ova tvrdnja s obzirom da ja pišem cijeli scenarij (sinopsis) za emisiju :-)))) Šalim se, naravno.

Kako se uvijek sve radi u žurbi tako i sinopsis napišem praktički malo prije snimanja emisije i onda jadni voditelji ne stignu provježbati tekst i usavršiti dijalog. Nadam se da ću u budućnosti stići ranije napisati im sinopsis te da ćeš na kraju biti zadovoljan i ukupnom produkcijom emisije.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidiš vidiš,javio se i urednik(bar mislim da je on).Dobro je,jer neki drugi ne bi ni pregledali šta se piše o njihovom časopisu
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja moram priznat par stvari:

1) Moby sam kupio jedan jedini put, i to nakon dojave da se spominje moj site. Ego trip
    Uglavnom, nisam (barem u tom broju) vidio ništa što bi me tamo privuklo. Ne mogu prstom pokazat, ali nešto mi se u Mobilu više sviđalo.

2) Mobile sam kupovao, dobijao, pretplatio se... uglavnom, svaki na ovaj ili onaj način pročitam. To što sam ja tu na forumu ne znači da ću tvrdit da je časopis savršen, daleko od toga. Ako je smeće, reći ću da je tako. Ali nije.

Časopis isključivo o mobitelima ne bi prolazio. Bio bi vrlo suhoparan, bio bi dosadan. Konačno, i toliko spominjani Playboy ima, osim golih teta, i članke o ratu u Abesiniji, novosti iz svijeta tehnike, izlete u manđurijsku kuhinju, i slične stvari. Zapravo kad se sve zbroji, gole tete čine tek pola časopisa - ako i toliko.
    S Mobilom je ista stvar - oko polovice govori o mobovima. Ima i hrpu toga što neke ne zanima, pa to ne moraju čitat. Mislim da nikad nisam imao neki časopis u kojemu sam baš sve pročitao jer me baš sve zanimalo. Hell, i u Cosmu i u Elle se nađe zanimljivih članaka za muškiće - i to ne jedan.

Globalno, slažem se s Krunom u vezi testova i duljine istih. Neki su na par stranica, neki na jednoj, na pola ili čak na frtalj. Inače bi stvarno to bio jedan "Architectural Digest" (barem talijansko izdanje) na 350+ stranica, za gro novaca, gdje se izgubiš u duuuuuugim opširnim recenzijama. Jedan-dva duža testa pro broju, i još nešto onih srednijih i kraćih, mislim da je to idealno.

Osobno nisam audio-freak, kao ekipa koja piše o istome u drugoj polovici časopisa, ali ako ništa barem bacim pogled na ocjene, cijene, karakteristike i to. Tek toliko. Sigurno ima dosta ekipe koju to i zanima pa sve gutaju.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Ja moram priznat par stvari:
    Časopis isključivo o mobitelima ne bi prolazio.
    Bio bi vrlo suhoparan, bio bi dosadan.
    Nije nitko rekao da trebaju biti samo mobiteli, pa tu su još PDA, pa onda playeri, tu i tamo koji laptop, recenzije softvera i sl, oprema.....

Ono što sam želio reći može se svesti na slijedeće. Sav taj prostor koji zauzimaju miksete, projektori, polugole tete, mogao bi se iskoristiti na kvalitetnije recenzije , barem je WB pjevao kako nema dovoljno mjesta, kad sam bacio usporedbu s mobile-review, pa reče da mu je lako pisat (Eldaru) kad ima mjesta ko kenje. E baš radi toga, izbacio bih sve ono navedeno da bi se dobilo više mjesta za kvalitetniji opis uređaja, logičnije slike (live fotografije) a ne one retuširane kopipejstane sa službenih stranica, jer inače izgledaju toliko nerealno da to boli. Svi više vole vidjeti live sliku. Jel toliko reško nekim jeftinim digitalcem uslikat i stavit?

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ono što sam želio reći može se svesti na slijedeće. Sav taj prostor koji zauzimaju miksete, projektori, polugole tete, mogao bi se iskoristiti na kvalitetnije recenzije , barem je WB pjevao kako nema dovoljno mjesta, kad sam bacio usporedbu s mobile-review, pa reče da mu je lako pisat (Eldaru) kad ima mjesta ko kenje. E baš radi toga, izbacio bih sve ono navedeno da bi se dobilo više mjesta za kvalitetniji opis uređaja, logičnije slike (live fotografije) a ne one retuširane kopipejstane sa službenih stranica, jer inače izgledaju toliko nerealno da to boli. Svi više vole vidjeti live sliku. Jel toliko reško nekim jeftinim digitalcem uslikat i stavit?
    Pa nije da nema opširnih testova. Istina da je glupo napraviti opširni test primjerice SE-a J210 i J230, kad se tu nema o čemu pisat, a glupo je pisat ko prije par godina sa oduševljenjem kako telefon ima vibru i fantastičnu polifoniju.
    Testovi telefona poput K750, K800 i sličnih su redovito na dve stranice i poprilično opširni ukljujčujući osobni doživljaj autora (govorim za sebe) što na kraju i jest bitna stvar, barem meni.
    Stvar je u tome što recimo Eldar (ali i drugi po netu koji je neograničen prostorom) redovito pišu nanovo o odavno prežvakanim stvarima. Tako primjerice do u najsitnije detalje opisuje izbornik koji je identičan telefonu prije i već je dobro poznat. U pisanom izdanju se moraš koncentrirati na promjene i novosti, a ne ljude daviti već viđenim.

Osobno gledam da pišem o onome o čemu bi sam htio čitat da sam kupio časopis. Prije sam znao kupovati Mobil i redovito me živciralo što niti jedan autor nije nikad napomenuo kakve boje je osvjetljenje tipkovnice, što je meni recimo bilo važno, pa kad sam sam dobio priliku...

Apsolutno se slažem da bi trebalo biti više 'live' fotki, iz ruke, pa makar se i mi morali slikati.
    A što se tiče 'komada', jasno je da sisa prodaje časopis ja bi samo da neke bolje pichke nađemo i da sam ja službeni fotograf

Što se tiče pisanja o ostaloj multimediji, nemam tu što previše dodati, ne bi se štel mješati u uređivačku politiku, koja je na snazi još od prošlog urednika, od broja 50, gdje u uvodniku i možete pročitati zašto je došlo do promjena.
    Zadnji uredio whiteboy : 14-09-2006 u 13:49
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Osobno gledam da pišem o onome o čemu bi sam htio čitat da sam kupio časopis. Prije sam znao kupovati Mobil i redovito me živciralo što niti jedan autor nije nikad napomenuo kakve boje je osvjetljenje tipkovnice, što je meni recimo bilo važno, pa kad sam sam dobio priliku...
    Eto, o tome se radi, o naizgled najbanalnijoj gluposti, ali skup takvih "gluposti" zna biti presudan. Može se tu naći i još dosta sitnica koje su bitne. Inače, tvoji tekstovi su OK nije sad da serem, nego stvarno, ali stvarno ne serem, ovo o osvjetljenju tipkovnice pokazuje da imaš malo širi dijapazon razmišljanja

Apsolutno se slažem da bi trebalo biti više 'live' fotki, iz ruke, pa makar se i mi morali slikati.
    Tako je. Najlakše je kopipejstat. Oćemo "live" slike. Ako treba ja ću otić do dućana, uslikat dotični aparat i poslaću vam mejlom slike

A što se tiče 'komada', jasno je da sisa prodaje časopis ja bi samo da neke bolje pichke nađemo i da sam ja službeni fotograf
    Jadan vam je časopis ako mu treba sisa da ga proda To me podsjetilo kad su sve novine redom, kad im je pala tiraža uvele tjedni program, horoskop, križaljku, ajde križaljku bih još i rješavao.

Što se tiče pisanja o ostaloj multimediji, nemam tu što previše dodati, ne bi se štel mješati u uređivačku politiku, koja je na snazi još od prošlog urednika, od broja 50, gdje u uvodniku i možete pročitati zašto je došlo do promjena.
    Evo tražio sam, al ne mogu naći taj broj, daj me podsjeti. Garant je to povezano s onih 2 mil kuna koja su nestala

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto, o tome se radi, o naizgled najbanalnijoj gluposti, ali skup takvih "gluposti" zna biti presudan. Može se tu naći i još dosta sitnica koje su bitne. Inače, tvoji tekstovi su OK nije sad da serem, nego stvarno, ali stvarno ne serem, ovo o osvjetljenju tipkovnice pokazuje da imaš malo širi dijapazon razmišljanja
    Care, imaš pivu od mene, ma gajbu!

Jadan vam je časopis ako mu treba sisa da ga proda To me podsjetilo kad su sve novine redom, kad im je pala tiraža uvele tjedni program, horoskop, križaljku, ajde križaljku bih još i rješavao.
    Ti si na višem nivou! Ja recimo neki bezvezni časopis ko T3 ili takvo što, kupim samo ak je vidim da je dobra sisa na naslovnici!

Evo tražio sam, al ne mogu naći taj broj, daj me podsjeti.
    Bum uslikao pa ti pošaljem.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    K610 feat. 64Mb M2
    Operater
    VeryImportantPerson
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam do sada kupio samo jedan časopis mobil media.Broj 76.
    i meni se svidjelo.Ok su recenzije i odabrano phoovi.Meni nije ispala ni jedna stranica, sve je super.Jest da ima malo telefona, ali ok.
    Mislim da ću kupiti danas i ovaj broj.pa ću moći reć mišljenje o njemu.
    Mislim samo da bi trebali napraviti neki veliki test mobitela dostupnih kod nas u kompletima.Nemora biti veliko to, 4 mobitela po stranici. neka samo bude ukratko i tablica te slika i cijena i ocjena Pa preporučiti koji je bestbuy i to.
    Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
    Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ledeni
    Vidiš vidiš,javio se i urednik(bar mislim da je on).Dobro je,jer neki drugi ne bi ni pregledali šta se piše o njihovom časopisu

Takve bi onda trebalo na lomaču i optužiti da su rekli da je zemlja okrugla

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja pročitam tekstove o mobitelima, eventualno o mp3 playerima i digitalcima... Sve ovo ostalo me ni najmanje ne zanima, tako da najmanje pola časopisa nikad ni ne pročitam... Ali ako ima dovoljno ljudi koje zanima i ostatak časopisa... onda sam vjerojatno u manjini...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Note4, 8850
    Bodovi
    18.838
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo danas je izašao novi Moj Moby, na 84 stranice. Smanjili su broj stranica za 16, cijena je ostala ista (20 kuna). Znači, Mobil sada ima 24 stranice više (ukupno 108 stranica) za 5 kuna više.
    U našem zadnjem broju Mobil ima 14 testova mobitela, a Moby 10. U svakom broju Mobil ima više testova mobitela, ovisno o prostoru dajemo im i po 2 stranice, a nedavno je Nokia N91 dobila 3 stranice. Ako ima štofa za pisati, kada se dogovaram s novinarima oko prostora koliko ćemo pojedinom mobitelu dati, uvijek damo prostora koliko treba i koliko mobitel zaslužuje.
    Možda smo se hvalili da smo bolji od konkurencije, ali nije li to sada i očito gledajući samo ove brojke.

Što se tiče ženskih na naslovnici mislim da ću dobiti i podršku od don Ante Bakovića za to (nadam se da ga se sjećate, to je onaj svećenik koji propagira rađanje i što više malih Hrvata da se rađa), jer kako Hrvatska sve više postaje pederska zemlja, mislim da se po tom pitanju nešto mora poduzeti. Stoga, neka žena i da nam se diže na njih

Samo da vam kažem da ženski dio čitateljstva stalno pita kada će na naslovnici konačno biti neka muška faca. Što kažete na to? Na nekog mišičavog? Da li biste radije i dalje ženske komade na naslovnici? Mislim da bi na ovo svi trebali odgovoriti!

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ga na, otvorio Pandorinu kutiju! Sad će ti Gog sjest za vrat i ode tvoj mir (ako si ga i imao). To nisi smio (javno) reći

Dobra ideja, zašto ne? Nikad nisam imao ništa protiv, nek' se i cure malo napasu
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, da se ne bi čitatelji svađali oko spola komada na naslovnici, preporučam za slijedeći broj ovu sliku, s obzirom da je dotični gospodin prozvan

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma to je netko modificirao u MS Paintu sto posto... Prezgodna je ta za Bakovicha
    You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao krunoslav
    Evo danas je izašao novi Moj Moby, na 84 stranice. Smanjili su broj stranica za 16, cijena je ostala ista (20 kuna). Znači, Mobil sada ima 24 stranice više (ukupno 108 stranica) za 5 kuna više.
    U našem zadnjem broju Mobil ima 14 testova mobitela, a Moby 10. U svakom broju Mobil ima više testova mobitela, ovisno o prostoru dajemo im i po 2 stranice, a nedavno je Nokia N91 dobila 3 stranice. Ako ima štofa za pisati, kada se dogovaram s novinarima oko prostora koliko ćemo pojedinom mobitelu dati, uvijek damo prostora koliko treba i koliko mobitel zaslužuje.
    Možda smo se hvalili da smo bolji od konkurencije, ali nije li to sada i očito gledajući samo ove brojke.

Što se tiče ženskih na naslovnici mislim da ću dobiti i podršku od don Ante Bakovića za to (nadam se da ga se sjećate, to je onaj svećenik koji propagira rađanje i što više malih Hrvata da se rađa), jer kako Hrvatska sve više postaje pederska zemlja, mislim da se po tom pitanju nešto mora poduzeti. Stoga, neka žena i da nam se diže na njih

Samo da vam kažem da ženski dio čitateljstva stalno pita kada će na naslovnici konačno biti neka muška faca. Što kažete na to? Na nekog mišičavog? Da li biste radije i dalje ženske komade na naslovnici? Mislim da bi na ovo svi trebali odgovoriti!
    Pa Mobil ima bolje tekstove nego Moby več duže vrijeme.Znam po tome jer mi brat kupuje i jedan i drugi več dosta dugo,pa onda i ja "bacim" oko na njih koji puta.
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    N82
    Operater
    m:tel
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma kruno, pusti ti brojeve. Ja se slažem sa ledenim, meni su recenzije važne. Po meni, Mobyjeve recenzije su bolje. Uvijek su bile.
    Samo da znaš, nemam ja ništa protiv Mobila, ne kupujem ga, ali sam htio izrazti svoje mišljenje na časopis, jer smatram da možete biti bolji. Ali nemam vjere, nisam vjernik
    SKR. je SKR. za SKR.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Mobil Media Party u Pirahni
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 106
    Posljednji post: 26-06-2006, 09:30
  2. Mobil Media #68
    By //Wild-Boy\\ in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 09-10-2005, 14:03
  3. Mobil Media #67