beskorisno trošenje novaca...
Negdje sam pročitao, ne sjećam se više jel u novinama ili na netu da su u pripremi nove, nenadjebive registarke pločice, koje se kao ne mogu falsificirati, moš mislit. E sad zanima me jel netko zna nešto više o ovome i hoće li ostati oznake gradova kao do sada ili će cijela država imati unificirane kao većina drugih zemalja u EU. Mislim da uz nas jedino još Nijemci, Austrijanci i Slovenci imaju oznake gradova. EDIT, pardon, i Srbija i Makedonija.
beskorisno trošenje novaca...
Seriously?
a kaj je pisalo kakve ce biti? ja bi da ostanu iste ili ko one u americi di pise ime cijelog grada,a i u boji su.....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Procitao sam to i ja negdje, mislim da na indexu. Mos mislit jako bitnog razloga, sam da izvuku lovu ljudima za nove tablice... Nije nis pisalo kakve ce bit, samo da ce bit "sigurnije" mislim da ce neki cip imat ugraden, bezveze.
cip??
Sta ce te sada pratiti gdje ides??
Ne kuzim...![]()
procitao sam i ja negdje. ali da se nece morati mjenjat tablice vec se kao neka folija dodati na njih..ali te nase tablice treba mjenati jer ovo je katastrofa... ruzne su i velike. treba ih smanjit! a pogotovo one za motocikle.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
za motore jesu velike i ruzne,a za auto su mi ok,navikla na takve...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ovo mi je prvi glas o toj promjeni tablica...
Ma to je bezveze... samo pune proračun, jer ćeš i tu "foliju" koju netko spominje morat platiti...
BTW: slažem se da bi trebalo smanjiti tablice... recimo ko što imaju Švicarci... ful mala prednja tablica, a i zadnja je manje...
Ali recimo, puno drugih država ima tablice iste veličine ko i mi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma sumnjam da će biti išta od toga...još jedna bedastoća.
Da, nebi bilo lose da smanje prednju, na vecinu novih auta se ovak velika prednja nikak ne uklapa! Al onda ce i muriji bit teze ciljat s laserom tak da sumnjam da ce bit sta od toga...
Pa ne ciljaju laserom u tablicu, nego bilo gjde na auto. Laser ne snima fotografije, već određuje brzinu kretanja vozila.Izvorno postao BM0021
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, ali mu treba ravna povrsina od koje ce mu se zraka odbit natrag, nije istina da ciljaju bilo gdje, prvi izbor je tablica a ako je nema onda far.
Ma samo će prevuč tablice sa novim reflektirajućim folijama,stare tablice ostaju i nije ih potrebno mijenjati.
kad smo vec kod toga, zna li netko koliko su*hak-ove*pozicije*radara*pouzdane?*http://www.hak.hr/cpage.aspx?page=rhak.html
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sve u svemu glupost da bi se izvukla lova. Isto ko kad su se prometne mjenjale iz Yu u Cro pa nakon 2 mjeseca u Hr a svaki put fino plati...
Tablice kakve su sada, po meni su zbilja velike i glupe (možda prejednostavne). Aj skuži onu staru njemačku tablicu npr HC BC 28.
Osim toga, tablice su nam potpuno iste kao makedonske, ako izuzmemo grb.
Sad jedno pitanje-jel auto oznaka za Karkovac KA ili KC? Čini mi se da sam primjetio obje vrste pa mi niš jasno nije.
E, da još sam se nečega sjetio, tablice treba prilagoditi, jer kada uđemo u EU, više neće biti potrebno imati naljepnicu države na istaknutom mjestu na autu, već će se lijepiti mala, plava naljepnica u lijevi kut tablice (kakve imaju Talijani, Nijemci danas).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
KA - KarlovacIzvorno postao Mobyy
KC - Koprivnica
iPhone 5s 16 GB
bas tako drzava u dugovima pa da izvuku malo paraIzvorno postao BM0021
http://www.dnif.de
Izvorno postao BM0021
malo OT...ali ja mislim da je @whiteboy u pravu, ciljaju bilo gdje na autu (zapravo ne ciljaju), samo usmjere prema automobilu...
Budalaština , u većini kulturnih zemalja se ljudi veze u autima s tablicama starim i više od 30 godina. EU-norme he he. he dobar ti avatarfićo
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Što se tiće radara:
http://www.laser-interceptor.com/Opis/Opis.htm
Valjda se i danas koriste tom tehnologijom.. I ipak najčešće ciljaju tablicu (sve je u textu).
Uživajte![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nemojte više offati da ne bi bilo sankcija. Ovo s laserom je apsolvirano, mogu ciljati bilo gdje (nek si malo prouči tehnologiju koga zanima), najčešće ciljaju tablice, no nije obavezno.
O fićekima isto molim dosta. Novu temu za to, ako vam je toliko potrebna.
Dalje molim da se vratite na temu o tablicama.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Računica : Ako dodje do novih tablica , ta otimačina će me koštati oko 550 kuna, po sadašnjim cijenama. Al će vjerojatno biti i još nekih "manipulativnih" troškova. grejt![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Meni osobno se baš sviđaju švicarske tablice. No malo je vjerojatno da ćemo imati takve tablice. Ponajviše zbog toga što Švica nije članica EU-a, a mi ako se želim priključiti EU, moramo imati EU standardizirane dimenzije tablica, odnosno barem je tako za pretpostaviti.
Menis fora one američke tablice,kad već mijenjamo tablice,dajmo im neku dušu (LOL)
npr:
Zagreb : plava tablica,bijeli brojevi,a ispod neki obris panoramske slike katedrale i kaptola....
Split: Bačvice.....
Durovnik: stradun.....ect.....
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bookmarks