Iako nije direktno vezano, jer ja sam prepaid, isto sam ima problema za provjerom stanja na računu...
Međutim od jučer mi sve radi ok, i sad mi čak ispišu na ekranu i rok do kojeg mi vrijedi karticaOčito su nešto nadograđivali
![]()
Iako nije direktno vezano, jer ja sam prepaid, isto sam ima problema za provjerom stanja na računu...
Međutim od jučer mi sve radi ok, i sad mi čak ispišu na ekranu i rok do kojeg mi vrijedi karticaOčito su nešto nadograđivali
![]()
TPO i dalje ne radi, vrati ti poruku da usluga nece biti dostupna do 2. rujna (danas), vjerojatno je neka nadogradnja. Vidjet cemo veceras.
Nisam znao za nadogradnju, meni ne vraća poruku nikako pa..Izvorno postao JBT
Al dobro, samo me zanimalo jel problem na globalnom nivou ili samo meni. Bar se nešto radi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja bio ljetos oko Pule , imao problema . Iz SZK su mi rekli ja je vjerojatno problem s mrežom. Meni je stalno prebacivalo s T2-VIp i obratno, pa možda zato zajeb... Nije stabilna mreža. maybe![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Trebao si rucno podesit na VIP pa ti se ne bi dogadjalo prebacivanje.
probao sam prije pola sata i javlja mi da ce se problem rjesit do 02.09 ali malo kasne
http://www.dnif.de
Jučer su javljali do 2.9. ali danas ne piše nikakav datum...nešto im se odužilo.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks