Tako je...memorija mobitela ti je puna i zato nije prebacio uspješno.
E sad ja se nisam susreo s time da možeš podesiti ako je memorija moba puna da se prebaci na karticu, mislim da to niti ne postoji, ispravite me ako griješim.
Imam bluetooth (ne onaj usb stick koji se dobije sa mobom nego bas bluetooth)...Danas sam kupio memorijsku karticu od 256 mb (na mobu mi je ostalo jos oko 300 kb memorije)...I na mob preko tog bluetootha idem prebacivat jedan spot i izbaci mi poruku nesto u stilu kao da je memorija mobitela puna,hocu li to spremiti na memorijsku karticu....Ja satvim da i onda mi se na ekranu pojavi poruk "The file transfer was not successful." ....
Sigurno nije do bluetootha jer sam punoooo puta s njim prebacivao i nikad nije stvarao probleme....Nego se vjerovatno nesto mora podesit u vezi memorijske kartice....Ajde molim Vas helpajte mi sto prije....
Hvala unaprijed!
Tako je...memorija mobitela ti je puna i zato nije prebacio uspješno.
E sad ja se nisam susreo s time da možeš podesiti ako je memorija moba puna da se prebaci na karticu, mislim da to niti ne postoji, ispravite me ako griješim.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
A hebemu...Onda ne kuzim korist kartice ako na nju nemos spremit jos podataka tj. to treba za to sluzit![]()
imas u postavkama za namijestiti kako da ti koristi one USB postavke, imas za izbor modem, printbridge i mass storage,
Mislim da ti je kada prebacujes preko usb-a samo stavis mass storage i onda sve stavlja na karticu, ne vjerujem da funkcionira tako preko plavogzubonje, ali preko usb cabla sigurno funkcionira...
Mozes probati...
Pa javi...
Pozdrav.
Pa ima koristi, ali prvo moraš na mobitel onda s njega na karticuIzvorno postao 4style
Jesi siguran da moras prvo prbaciti na mob pa onda na karticu?Izvorno postao error
Daj procitaj moj gornji post!
Sta ne pebacuije tako dirakt sa/na karticu baz da prvo ide na mob?
Pozdrav.
Jesi siguran da moras prvo prbaciti na mob pa onda na karticu?Izvorno postao error
Daj procitaj moj gornji post!
Sta ne pebacuije tako dirakt sa/na karticu baz da prvo ide na mob?
Naravno uz koristenje USB cabla...
Pozdrav.
Ovo stoji, ali tu se raspravlja o bluetoothuIzvorno postao tomislavrast
![]()
Zadnji uredio therrlu : 02-09-2006 u 17:31
Izvorno postao error
To sam tu i rekao/napisao...Mislim da ti je kada prebacujes preko usb-a samo stavis mass storage i onda sve stavlja na karticu, ne vjerujem da funkcionira tako preko plavogzubonje, ali preko usb cabla sigurno funkcionira...
Nema ljutnje,
mozda uspije i ovako preko plavogzubonje, ali sumnjam.
Pozdrav i dtzim fige...
znaci nemoze mi niko nesto slat preko bluetootha a da ide na karticu?![]()
ma za takve stvari ti je nabolje imat cardreader , puno je brže i direkno si staviš tamo gdje hoćeš .Izvorno postao 4style
Netreba ti card reader, spojiš mob i postaviš na mobu "mass storage" da se ponaša kao hard disk, i tako možeš preko kompa direktno na karticu stavit.Izvorno postao vatrogasac1
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
da ali je znatno brže sa cardreaderom , posebno kad si stavljaš mp3 .Izvorno postao Symbian FAN
Bookmarks