napravi repair windowsa nečeš izgubit NIŠTA čak ni my documents ali češ dobit nove windowse....
napravi repair windowsa nečeš izgubit NIŠTA čak ni my documents ali češ dobit nove windowse....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
@luna u životu nije pristojno upadati drugima u razgovor, a ovdje nije pristojno upadati sa svojim pitanjem u temu koja nema veze s tim pitanjem, pridržavaj se toga ubuduće
@ifrit ajde molim te pročitaj temu od početka ubuduće prije nego samo bubuneš odgovor
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisam baš temeljno čitao, jel ima čovjek dvije particije?
Ako ima dvije particije, i ako na drugoj particiji nema važnih stvari, nek formatira (Quick) tu particiju, i na nju stavi normalne windovse Home ili Profesional, ili neke starije verzije nebitno, pa nek snimi sve podatke i sve šta mu treba s particije na kojoj su oštečeni GMO windowsi na cd, memorije, šta god ima ili na tu particiju na kojoj je stavio windowse, tako bi podatke sačuvao, a ako mu i šta treba s duge particije može vratit s alatima koji čitaju s formatiranih diskova. na sličan način sam ja uradio i povratio skoro sve s formatiranog diska, ali ja imam dva diska i 3 particije, + još dodatni komp s jednim diskom i pržilicom.
![]()
Čitajte ljudi temu i ne nudite rješenja kompliciranija od ponuđenih. Prije postanja uključite mozak.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nabavio sam cd....... i trazi me administrator password.. kod repaira...a ziher sam milijon posto da nikakav pasvord nisam stavio...........????????? nisam pametan vise......neznam sta da napravim
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
ako nema admin passworda, onda samo stisni enter, bez ikakvih znakova, dakle samo na prazno polje lupi enter, trebalo bi proć.Izvorno postao BATERIJA11
problem je rijesen tako da sam stisnuo opciju za svjezu instalaciju pa onda repair....a ne odmah repair jer mi u tom slucaju trazi neku sifru za koju ja ne znam......hvala svima na pomociIzvorno postao zerobravo
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Bookmarks