Pa logično bi bilo da ti podatci nisu na istoj particiji kao i instalacija windowsa, tako da je uvijek možeš formatirati i pregazit s novima kad nešto zašteka, a ako jesu onda nisi to baš dobro organizirao pri instalacijiIzvorno postao BATERIJA11
![]()
Pa logično bi bilo da ti podatci nisu na istoj particiji kao i instalacija windowsa, tako da je uvijek možeš formatirati i pregazit s novima kad nešto zašteka, a ako jesu onda nisi to baš dobro organizirao pri instalacijiIzvorno postao BATERIJA11
![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Molim pomoć. Svaki put kada pokušam pokrenuti windows media player pokazuje se poruka " a international eror has occured" . kako da pokrenem player?
To je logično, ali što ako čovjek nema to na drugoj particiji?Izvorno postao Darian
Nemaju svi više particija.
reinstaliraj 10-tku, to je najlakše rješenje.Izvorno postao luna
napravi repair windowsa nečeš izgubit NIŠTA čak ni my documents ali češ dobit nove windowse....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
@luna u životu nije pristojno upadati drugima u razgovor, a ovdje nije pristojno upadati sa svojim pitanjem u temu koja nema veze s tim pitanjem, pridržavaj se toga ubuduće
@ifrit ajde molim te pročitaj temu od početka ubuduće prije nego samo bubuneš odgovor
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisam baš temeljno čitao, jel ima čovjek dvije particije?
Ako ima dvije particije, i ako na drugoj particiji nema važnih stvari, nek formatira (Quick) tu particiju, i na nju stavi normalne windovse Home ili Profesional, ili neke starije verzije nebitno, pa nek snimi sve podatke i sve šta mu treba s particije na kojoj su oštečeni GMO windowsi na cd, memorije, šta god ima ili na tu particiju na kojoj je stavio windowse, tako bi podatke sačuvao, a ako mu i šta treba s duge particije može vratit s alatima koji čitaju s formatiranih diskova. na sličan način sam ja uradio i povratio skoro sve s formatiranog diska, ali ja imam dva diska i 3 particije, + još dodatni komp s jednim diskom i pržilicom.
![]()
Čitajte ljudi temu i ne nudite rješenja kompliciranija od ponuđenih. Prije postanja uključite mozak.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nabavio sam cd....... i trazi me administrator password.. kod repaira...a ziher sam milijon posto da nikakav pasvord nisam stavio...........????????? nisam pametan vise......neznam sta da napravim
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Bookmarks