Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Threaded View

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    46.210
    Nivo
    52
    Bodovi: 46.210, Nivo: 52
    Bodovi: 46.210, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema zaključavanja dok ja en kažem...
    Taman 5 godina da ja bubnem temu na vrh.

Nije kod mene ista situacija,al eto da pokušamo ako se da...

U autu imam USB stick od 4 GB i na njemu mi je muzika. Furam ga već dvije godine i sve 5 sve do jučer. Donio sam ga na komp po tisuću i tko zna koji put,spojim i obrišem neki folder i dodam neki novi. Uvijek mi je jako sporo kopirao pa mi je za ovih jučerašnjih 180MB napisao skoro pa 7 minuta čekanja. nema beda,ja se idem tuširat. Obrijem se još i vratim se natrag u sobu i vidim da je copy prozor nestao,i ja kao i uvijek iščupam njega van i ode ja. Uvijek vodim računa da ga ne čupam dok šalje/prima podatke i to se jučer nije desilo. Uđem u auto i piknem ga al kaže Alpine da je error.
    Vratim se u sobu i ćorak i tamo. (čuje se zvuk kad ga ukopčam i iskopčam uvijek) Nema ga u My Computeru,u device manageru imam USB mass storage device dok je ukopčan. Odem ja na uninstall i on se deinstalira,odem tad na scan za nove uređaje,izleti balon "found new hardware - USB mass storage device" i nakon toga "your device is installed and ready for use". U My computer imam removeable device i ne zove se smuchac USB kao jučer, već removeable device kao po defaultu kad recimo dođe iz trgovine. Kliknem ga a on mei da nema uređaja (please insert disc bla bla...). U computer managementu pod storage ne postoji,dolje u taskbaru ima ikonica da je spojen i mogu ić na safely remove hardware i isključi ga bez beda.
    Daklen,koji mu je sad quratz? Neće ga ni komp,ni radio ni klavijatura a sad ću i na drugi komp probat... OS je Xp. Upomoć!

EDIT: Na drugom kompu sam probao. Čuje se zvuk,izleti balon found new hardware,usb disk,disk drive,your new hardware is installed and ready for use i sve ostalo i bogami treba mu za sve to i dvije minute sto je dulje nego normalno za USB stick. I opet ista pjesma. Imam ga svuda,ne da mi uć,ne da formatirat i sve kao i na prvom kompu...

Ić će u smeće,al još ću se malo igrat s njim,pa ako imate neki pametan savjet...

EDIT 2: Nekako sam ga našao u storage managementu al nista mu ne mogu. Raznorazni alati za formatiranje ne prolaze jer mi svi traze da metnem disk... Prisutan je al ne koliko treba..
    Zadnji uredio Smuchac : 26-06-2011 u 15:17

Slične teme

1. Mediji za pohranu podataka u digitalnoj fotografiji
    By Wisher in forum Oprema za digitalne fotoaparate
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 03-09-2007, 09:07
  2. Sony Memory Stick Micro
    By Bimbi in forum Oprema za digitalne fotoaparate
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 07-10-2006, 17:45
  3. N71; N80; N92
    By Drug Mile in forum Symbian S60 3rd edition