Koje cura ima Windowse na kompu, tj. koji operacijski sustav ima. Meni se to znalo desavati na kompovima koji imaju win98 na sebi. A problem bi rijesio instaliranjem drivera za taj USB stick.
Koje cura ima Windowse na kompu, tj. koji operacijski sustav ima. Meni se to znalo desavati na kompovima koji imaju win98 na sebi. A problem bi rijesio instaliranjem drivera za taj USB stick.
ima Xp. Iste kao i ja. Ja sam joj instalirao
iPhone 5s 16 GB
Jesi probao i u ovim portovima iza?
probaj u biosu isključit bootanje preko usb-a (portable hardware), iako sumnjam da bi to bio generalni problem, no malo mi je čudno da na svim usb portovima se smrzne. ako ne ide ta opcija onda probaj stavit nove drivere za USB 2.0.
evo rijesio sam problemPrvo sam stavio nove drivere na maticnu, onda za neki USB support, onda USB 2.0 support i nije radilo. Doneo jos jedan Mem stick i isto. A komp sastrane ima dva USB-a koji nekad rade, nekad ne. Kad sam ta dva istekao sa maticne, ovi zadnji su proradili i nije se vise smrzavao. Znaci, greska je bila u ta dva koja su bila poluispravna i "gusila" su ostale. Sto se mene tice ovo moze
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks