Samo za utjehu - meni taj Vivax od T-coma stoji u kutiji za rezervu ak rikne Pioneer,daljinski ne radi tj. od 4 puta jednom primi - al tak je sa svima pa nisam ni mislio nosit na servis,samo bih vrijeme gubio. Totalno smeće od uređaja. Iako,posluži svrsi,osnovnoj. Umirovio sam ga već prvi dan - jel ne otvara fotke u fulscreenu nego se za svaku mora pritisnut tipka na daljinskom da je poveća i za razliku od starog quadra slike na tv-u izgledaju loše-pixelizirano. Dakle,za 30 slika 30 pritisaka,u ovom slučaju 120 jer svaki 4. put ulovi

pa je skoro i moj "ispravan" primjerak završio u vječnim lovištima - nisam imao čekić pri ruci
I nadam se da taj. player nije ostao njima u servisu, jer su si u tom slučaju popravili "nepopravljivi" kvar i uzeli ga sebi. Naime, nije istina da se ne može popravit, oni u servisu moraju imati original tvornički soft i opremu za flashanje playera, dakle samo ga treba ponovno flashat i oživjet će.
Otići ću skroz offtopic ali me zanima - nestalo ti je struje dok si stavljala drugi firmware ili što? Baš sam si razmišljao da bih na taj Vivax puknuo novi firmware ako ima koji rješava to sa slikama, pa sa znam. I jel bio u pitanju tvornički firmware ili neki modificirani?
Bookmarks