Andrea moj nije grizo čak ni kad sam ga dobila, a onda je imao oko par mjeseci nije bio onak skroz mali. Ja sam ga tak zdresirala da me sve slušao bio je kao pas iako su to divlje životinje na početku su ko npr. hrčci, ali zbilja se daju dobro izdresirati.
Ne volim o tome pričat, al dobro moj je uginuo nesretnim slučajem kad mi ga je stari slučajno preko noći zaglavio u onoj njegovoj kupaoni (kupaju se u pijesku) vratašca od toga su se malo teže zatvarala, a on je bio unutra i kad je moj stari htio zatvorit (bila je noć, a nije upalio svjetlo) on je htio izać međutim moj stari nije znao da je on unutra pa ga je priklještio s vratima i on je jadan ostao na pola ni unutra ni vani tako cijelu noć. Ujutro kad sam ga išla pogledat sam vida kaj mu je i izvadila ga, nije htio hodat samo je stajao, odfurali smo ga na vet. fakultet, al nažalost nije mu bilo spasa i uginuo je. Voljela sam ga strašno i zato se nevolim toga sjećat, imao je on i potomke, al smo ih dali da sam znama zadržala bi si kojeg.