fala dečki. gogs, neće biti potrebe za nasiljem, jel znate možda da li je ima za kupiti na crno i kolika je cijena?
fala dečki. gogs, neće biti potrebe za nasiljem, jel znate možda da li je ima za kupiti na crno i kolika je cijena?
Pebl je jako loša i nestabilna. Padne ti jednom i gotova je. Da ne spominjem brzinu i funkcionalnost.
Softverski nista nije losija od tog tvog v3,tako da neznam o kakoj netabilnost,brzini i funkcionalnosti ti pricas.A sto se hardvera,kuciste je pravljeno od metala tako da je manja sansa da se nesto pokvari pri padu u odnosu vecinu motorola sa plasticnim kucistima.Izvorno postao Baby_Blue
PEBL?..ma da čitao sam o njoj tu na forumu,navodno da ako ti padne jednom i to samo jednom(s 10 metara visine na asfalt)..neće radi..ah ti današnji mobiteli
![]()
Johnny
Izvorno postao Johnny7777
![]()
![]()
pa imala sam ju...valjda znam
Ne može se govorit o tome da li neki mobitel valja ili ne na temelju jednog primjerka koji je pao i nije radio nakon toga. Ovisi odakle je pao i na kakvu podlogu. Mislim da će se V3 prije rasipat u dijelove nego ta PEBL motorola, V360v mi se također učinila čvršćom od V3 koja mi djeluje u rukama vrlo krhko.
kolega, probaj ti skočit sa 10 metara visine pa da vidimo kak ćeš ti raditi! Možda preživiš, ali ne ginu ti dvije štakeIzvorno postao Johnny7777
![]()
Kakav je osjećaj prilikom otvaranja PEBL-a, jer ima taj posebni mehanizam,vjerujem da je to puno čvršće nego standardno rješenje na preklopima,jer se da onako lagano palcem potegnut?
Da li je kod tog telefona promjena flat kabela skuplja odnosno da li je neki poseban sistem spoja zbog drukčijeg mehanizma nego na ostalim telefonima?
Jako me zanima odgovor na ovo pitanje jer više ni sam nisam siguran u kupnju ovog moba nakon ovakve diskusije.Izvorno postao blueled
![]()
a jel si pročitala moj post prvi gore koji sam napisao? de to malo analiziraj.Izvorno postao Baby_Blue
Sad mi ovako reci. Kažeš imala si ju. U redu, to poštujem. E sad si je debelo popljuvala, no da ne bi ispalo da je to neosnovano, reci ti meni jedan dokaz da je nestabilna, i navedi mi nekoliko razloga zašto je loša! Zato što su općenito svim ljudima motorole loše??![]()
I također mi daj slikaj tu minijaturnu ogrebotinicu od pada jer je sigurno morala biti neka ogrebotina kad ti je pao mobitel i sav se izblesirao!
lol
Bookmarks