evo, ja je inače nemam, ali imao sam je kući dva dana i koristio sam ju.Izvorno postao HunterHR
Hardware: jako čvrsto kučište, dobro leži u ruci (ugodan na dodir), fenomenalna tipkovnica, vanjski display malo čudan ali opet zanimljiv jer ne prikaziva horizontalno tekst, nego vertikalno. Drugačiji i jako dobar sistem otvaranja - mora se preklop povući prema dolje (kao kad se neki slide mobitel otvara) i zatim se pusti i opruga otvori mobitel. Jako zanimljivo....
Software: još do sada nisam vidio stabilniji softver na bilo kojoj motoroli. Sve uredno radi, jako je stabilan, brzina me podsjeća kao na v360, ali malo kao da je osjetno brži, na pisanje poruka se morate naviknuti, ali kad se naviknete, onda će vam biti užitak pisati tekst ili poruke (ja sam se naviknuo u samo 2 dana).
Bugova koliko sam primjetio zasad nema.
Jako solidan mobitel, lijep dizajn, stabilan firmware (inače se motorola sa time prije nije mogla hvaliti) i sve ostalo.
Kažem ti, reci curi da ga je GoGs sa foruma nahvalio i da joj je poručio da neće požaliti. Ja joj jamčim!
Ako bude zamjerki, dat ću ti svoju adresu da pošalje bildere da me malo izmasiraju
Poštovanje![]()

) a ne znam kaj da joj kažem jer nemam nikakvog iskustva s Motorolama. Čitao sam malo recenzije, ali bi radije čuo vijesti od nekog tko ima Motorolu.
Odgovori uz citat
).
) i sve ostalo.
..ah ti današnji mobiteli

Bookmarks