E ne vjerujem da ima takvihpa ovo je grozno!
Ovako,ovo su tvrdnje ljudi koji su pravi mobile idioti,koje sam je čuo.
Idiot broj jedan:"Kad mjenjaš mobitel moraš i karticu promijenit,jer kartica prepoznaje samo jedan mobitel,kad staviš kar...(itd,itd,itd).
Ovoj osobi sam 3 sata pokušavao objasnit da ne moraš mijenjati karticu kad mijenjaš mobitel.Nisam uspio.(osim ako0 mijenjaš operatera ili ti je kartica istekla ili si ju spušil negdi)
Idiot broj dva:dolazi sa nokiom 8910,pokazuje ju cijeloj ekipi,nakon par sec me odvlači malo dalje i pita:"a kako se upali ovaj mob?"Ja mu ga upalim,i po paljenju me dočeka poruka:"Provjerite sim karticu" Zatim pitam tipa jel mogu otvorit mob da vidim nešto,on kaže možeš,i kad sam ga otvorio imo sam šta vidit:Sim kartice nije bilo.
"pa gdje ti je kartica?"
"??????"
"sim kartica,čip,ono-malo-plastično-sa-pozlačenim-šta-gurneš-u-telefon?"
"a kaj je to?"
Mene samo zanijma jeste li se i vi susreli sa ovakvim mobile idiotima?Ako jeste,opišite svoja iskustva.
READ THE FUCKING MANUAL!!!!!!!!!!!!
E ne vjerujem da ima takvihpa ovo je grozno!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
HAhahaha, s ovako ekstremnim primjerima se nisam još susretao... ali imam i ja frendova kay su bisere izvalili
to je dokaz da je covik nastal od majmuna
Ako si gladan pojedi nesto
Bok ja sam novi i ime mi je Marijo kao što vidite. U vezi ovih mobitel idiota radim na službi za korisnike jednog od operatera pa znam da su primjeri kakve je Daniel naveo su ovdje svakodnevnica. Da samo možete znati kakvih sve idiota ima.
Mostovi okruga Peščenica
ispravak netočnog navoda___________
to nisu idioti nego neupučeni ljudi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sorry ima neupućenih ali ima i puno vise idiota. Ako netko ima mobitel i dođe glumiti pred drustvom facu a nezna da za to nesto treba kartica da bi ga koristio onda je to definitivno idiot. Ako ima ljudi koji neznaju kako se zove na mobitel šta je to onda nego idiot.
Mostovi okruga Peščenica
Đizs ne vjerujem, al znam da takvi biseri postoje.![]()
nije istina, kaj je onda moj deda idiot zato kaj nezna kak se zove na mobitel?!?!? nemres sve tako gledati, neke to ne zanima i nisu odmah idiotiPoslao: marijo
Ako ima ljudi koji neznaju kako se zove na mobitel šta je to onda nego idiot.
Da ali koliko postoje fiksni telefoni i tvoj i moj deda su se s tim vec puno puta sreli. Nemres to gledati kao zanimanje nego potreba. Ali dobro skrenuli smo sa teme tu nije riječ o starijim ljudima. Ali opet samo jedno pitanje:
Ako čovjek kupi Cijeli paket znaci sa telefonom i karticom prodavaci mu odmah pri kupovini namjeste karticu i onda isti taj netko nazove nas i pita kako ce on nazvati svog sina. Šta je to onda? Znao je nazvati nas ali nezna sina.
Mostovi okruga Peščenica
a da se opet vratimo starijim ljudima: kaj ce mom dedi mobitel? da nazove baku dok se na placu i da je pita kolko jaja treba kupiti? razumijes nije svima mobitel potreban! tako da se trebaju razlikovati takvi ljudi sa mobile idiotima kojih ima pun k...Poslao: marijo
Nemres to gledati kao zanimanje nego potreba.
@coma a svima sličnima ako tvoj deda, a bilo tko drugi kupi nešto i ne pročita upute onda je ta osoba pomalo idiot .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako je problem u dedi kako i sam kazes tvom dedi netreba mobitel onda on ne ulazi u ovu grupu znaci da nema posla sa tim ali pricamo o ljudima koji to koriste a neznaju kako se to koristi. Ovako imam posla sa takvim idiotima svaki dan i znam o čemu pričam. Sorry za tvog dedu tako je i sa mojim ali ako se neznaš koristiti nečim zašto to koristiš
Mostovi okruga Peščenica
ma potpuno se slazem, ali sam se osvrnuo na ono kad di reko da "ko nezna zvati na mobitel onda je idiot"
@Mario hajde ti meni reci zašto se ljudi u službi za korisnike ponašaju prema svakom tko nazove kao da je idiot i ne odgovaraju na konkretno pitanje, nego objašnjavaju stvari na dugačko i široko. Ovo se javlja kod oba operatora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A o kakvoj je to sim kartici riječ? Za kaj to služi?
No sad ozbiljno, i ja mislim da su idioti ljudi koji su mladi, sposobni, pa si kupe mobitel za kurčenje a ne zna kaj je sim kartica i gdje se upali telefon. No stariji ljudi nisu bliski s tom 'novom' tehnologijom i treba im više vremena da pokapiraju neke stvari u vezi toga i ne mislim da su zato idioti...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Reci mi točno šta te zanima. Samo moras da mi dnevno primimo preko 300 poziva svaki agent. Neznam meni se tako ne čini ali može biti da ima takvih agenata. Ja mislim da se tako neponasam. Evo naprimjer jučer sam bakici i dedici sat vremena objašnjavao kako se šalju poruke ali nije mi nije bilo teško čak su me nakraju zvali na cugu. Mislim bilo mi je ok s njima pričati. A mislim moraš znati da ima tu agenata koji neznaju sve pa se tako pokušavaju izvući.
Mostovi okruga Peščenica
Idiotizam nema veze s godinama. Idioti su ljudi koji nešto koriste kao da znaju a u biti nemaju pojma kako ta stvar radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Idiotizam nema veze s godinama
Bas tako ja nekazem da su dedeki idioti ali cemu koristiti nesto što nekuzimo
Mostovi okruga Peščenica
idiot:=slaboumnik, tupoglavac, glupan, priglup čovjek, blesan, duševno zaostao čovjek
BRATOLJUB KLAIĆ
Cujte ovo ja ovamo u Bosni kad se priljucivao na GPRS nazovem call centar i pitam za IP broj Mobisa,a neka zenska ce na to "Sta vam je to?" samo sto nije pitala jel se to jede![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Ima stvarno svakavih ali šta možeš. Obično ženske se niti netrude da saznaju više dok dečki malo više pokušavaju saznati informiraju se kod tehničke podrške
Mostovi okruga Peščenica
pa jel vi imate neki tecaj koji svvi morate proci ili sta?
Imas trening ali ustvari sve naučiš u call centru od drugih agenata
Mostovi okruga Peščenica
nisam znala da su ljudi tako priglupi, ma to je sve lijenost ništa više ni manje...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks