Ja koristim TextPlus za palm na svom Treu 650 koji predlaže riječi, unosim tipkovnicom, vrlo rijetko koristim graffite anywhere2...
![]()
Ja koristim TextPlus za palm na svom Treu 650 koji predlaže riječi, unosim tipkovnicom, vrlo rijetko koristim graffite anywhere2...
![]()
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Od svih nacina meni je on screen keyboard (bilo fullscreen ili klasicna) najbolje rjesenje jer mi graffiti nije dovoljno precizan...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Slažem se, i meni. Nedostatak je samo što ju je nemoguće koristiti kada si u pokretu.Izvorno postao rospaya
No sumnjam da je Particle na to mislio kada je postavio svoje pitanje.
Mislio je na to koji od third party programa koristite za unos texta.
Svako iskustvo je dobrodošlo....Izvorno postao observer
![]()
Zanima me što ljudi koriste, jer možda ima neki bolji način unosa itd..
ja koristim klasični virtualnk keybord,a kad sam u tramvaju phonepad. ta kombinacija mi odgovara i mogu reč da je prilično "bezbolna"
Evo ja koristim na variu ovo
neznam,ja sam to isprobao i nesviđa mi se, a pogotovo na variu![]()
Bookmarks