Ja koristim TextPlus za palm na svom Treu 650 koji predlaže riječi, unosim tipkovnicom, vrlo rijetko koristim graffite anywhere2...
![]()
Koje programe koristite za unos texta (naravno ako nemate neki "oblik" tipkovnice na izvlačenje ili nešto drugo)?
Kako ste s njime zadovoljni, ima li kojih bugova i tako to....?
Moj izbor je za sada Calligrapher (v8.3). Uglavnom sam zadovoljan. Tu i tamo se stilta, ali ništa strašno.....
Kod unosa unosim slovo po slovo jer ako napišem cijelu riječ obavezno je krivo skuži (i to mu je najveća mana)......
Ja koristim TextPlus za palm na svom Treu 650 koji predlaže riječi, unosim tipkovnicom, vrlo rijetko koristim graffite anywhere2...
![]()
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Od svih nacina meni je on screen keyboard (bilo fullscreen ili klasicna) najbolje rjesenje jer mi graffiti nije dovoljno precizan...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Slažem se, i meni. Nedostatak je samo što ju je nemoguće koristiti kada si u pokretu.Izvorno postao rospaya
No sumnjam da je Particle na to mislio kada je postavio svoje pitanje.
Mislio je na to koji od third party programa koristite za unos texta.
Svako iskustvo je dobrodošlo....Izvorno postao observer
![]()
Zanima me što ljudi koriste, jer možda ima neki bolji način unosa itd..
ja koristim klasični virtualnk keybord,a kad sam u tramvaju phonepad. ta kombinacija mi odgovara i mogu reč da je prilično "bezbolna"
Evo ja koristim na variu ovo
neznam,ja sam to isprobao i nesviđa mi se, a pogotovo na variu![]()
Jedan mali savjet poslije dugogodisnjeg koristenja ekrana osjetljivih na dodir. Obavezno koristiti zastitnike za ekran. Ako nemate zastitnu foliju za ekran, onda ni pod koju cijenu ne koristiti pisanje ili povlacenje stylusa po ekranu za unos teksta, jer cete vrlo brzo gledati u izgreban ekran (a kod odredjenih modela trosi se i digitizer, tako da na mjestu gdje obicno pisete tekst, nastaje slabija osjetljivost touchscreena ili cak da pogresno biljezi lokalizaciju stylusa.)
Pa to se podrazumjeva.Izvorno postao zukae
Nisam još upoznao nekoga tko koristi TS bez folije
Ma znam, pogotovo kada imam pravu full tipkovnicu, ali mi se nekada jednostavno neda izvlačiti tipkovnicu jer se bojim da ju stalnim izvlačenjem ne shebem.Izvorno postao sodom
Bookmarks