Poslao: whiteboy
Meni recimo ide na živce kad netko ubija temu off topicom. Nismo mi ubili 'tvoju' temu. Dobro ti je zapp napisao. Ako se tema zove 'slike forumaša' onda je OK da su tamo slike a ne 16 stranica off topica tipa 'pusica meni, pusica tebi... bla-bla-bla' i samo 2-3 slike forumaša. Stvarno smo benevolentni što se tiče tog off topica u kafeu ali šta je previše je previše. Forum nije chat room. Nije li glupo da kad god netko nešto posta idem pogledati taj thread ne bi li me razveselila nečija slika, a kad ono dočeka me neka totalna glupost koja nema veze s naslovom teme. A ako ti se četa o svemu i svačemu otvori temu u cafeu koja se zove npr. 'četanje o svemu i svačemu' ili 'pusica comi '... (sad ćeš me još optužiti da sam ljubomoran ), pa ti takvu temu nećemo zatvarati nikad. Dok je pristojna..
A ako imate prigovore ili bi da se nešto promjeni u vezi foruma otvorite temu u za to predviđenom podforumu i sve ćemo rješiti. Ljudi smo, dogovorit ćemo se! Otvoreni smo za vaše prijedloge. Jer ako nema prijedloga, prigovora i sl. (teme se otvaraju u 'tehničkom podforumu'), onda nema ni promjena, pa ćeš jednostavno morati trpiti 'naše nepravde'...
da ali isto tako ste ti zap i gog napravili u ovoj temi dosta postova koji se ne ticu nikoga drugoga osim vas, tako da nem pricati da samo drugi rade off topic!