Vjerujem da je!Skoro ce mi rodjendan,isprobat cemo ga pa ti javim koliko se svidjelo ekipi![]()
Ali koktel koji sam opisao je stvarno dobar, ono x4 se može i smanjiti, bitno je da se poštivaju omjeri u zagradama.
Vjerujem da je!Skoro ce mi rodjendan,isprobat cemo ga pa ti javim koliko se svidjelo ekipi![]()
...pa probajte i dum-dum:
0.3 dcl votke + 0.3 dcl tonika u čašu te se umota u krpu i poklopi nečim te "zvizneš" s tim po nečem (npr. stol) i onako uskipjelo uredno eksiraš i ništ' - tad ali kasnije - nešt'...
Naravno ponoviti par puta...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Daaaa! dum-dum je prava stvar, al može tekila i čista s soli na ženskim grudima i limunom u njenim ustima!![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ej, to je podmuklo pozadina odvlači pažnju od sadržaja...![]()
Poslao: dmi
@gog - to znači da ćeš imat' okrenuta leđa WB-u...![]()
![]()
bravo dmi!!!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
dum-dum kad sam žedna. a tekila solo jedino u kombinaciji ovak:Poslao: whiteboy
Daaaa! dum-dum je prava stvar, al može tekila i čista s soli na ženskim grudima i limunom u njenim ustima!![]()
![]()
-poližeš ruku
-staviš na to cimeta
-opet lizneš
-popiš tekilu
-i uzmeš krišku naranče
e mrak. fakat puno bolje od soli i limuna.
wb nudim primirje (s obzirom da me jedna meni jako draga osoba zamolila da se malo smirim) a i ajde recimo da sam i ja suglasna s tim.
šta kažeš?
ili ništa ne kažeš?![]()
da ta osoba nije COMA
Ako si gladan pojedi nesto
marko je.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jučer sam pila Long Island Ice Tea u Baobabu, bio je baš doobar! Prvi put sam to jučer pila i lupilo me dosta velka čaša je bila , a još sam i morala vozit doma.Jel zna ko kaj je to sve unutra smješano?
![]()
možda:
1/2 ounce Vodka
1/2 ounce Gin
1/2 ounce White Rum
1/2 ounce Cointreau
1 ounce Lemon Juice
Top with Cola
dok se kod nekih miješa i:
1/2 c. Tequila
1/2 c. Gin
1/2 c. Rum
1/2 c. Triple Sec
32 oz. Lemonade
32 oz. Coke
hehe, my favorite...votka, tekila, rum, gin, triple sec, cola i mozda jos nesto
proslu novu sam pio samo long island, nakon 5 komada i malo sampanjca sam bio totalno spaljen![]()
koliko dođe dugi otok u baobabu?
ajde ljudi ima jedna tema primjerena ovakvim stvarima
pa ovo spada u zabavu. nemoj zezat
...i to doooobru zabavu...![]()
...aha...pogotovo kad se pretjera....U vezi onih dum-dumova =sinoc je cima bila na nekom rockasu i napravili su ga tako da su svi morali piti ili to ili pola litre pive u zamjenu,a jos je bio i neki tip sto se bas uzivio u lupanje po stolu pa su do 12.00.h skoro svi popadali.Kaze da nece nikad vise....bas joj vjerujem...
![]()
![]()
imas i cimericu? Znaci ako prolazim kroz rijeku i trebam mjesto za prespavati mogu ti se javiti?![]()
vidi ti njega, koje ubacivanje. brijem da ćeš brzo na taj put..hehe
Dvije i dva cimera,veselo nas je drustvance u stanu(p.s.i obje su trenutno slobodnePoslao: gog
imas i cimericu? Znaci ako prolazim kroz rijeku i trebam mjesto za prespavati mogu ti se javiti?![]()
![]()
![]()
)
ma to ja moram tako sluzbeno ispitivati mijenje citatelja...![]()
samo ti daj, nedaj se smetat!![]()
a ta dvojica su pederi ili...Poslao: Mystique
Dvije i dva cimera,veselo nas je drustvance u stanu(p.s.i obje su trenutno slobodne![]()
![]()
)
4 banke dođe, znači toga svega je biloPoslao: flOorKilla
koliko dođe dugi otok u baobabu?dobro sam se ja onda i držala he he...
![]()
Bookmarks