Prema slikama na T-mobileu čini mi se da je ono uz w810 baš HPM-70... Uostalom jedini nabildaniji model je HPM-82 za koji još na njihovom site-u stoji "uskoro dolazi" ... dakle ne vjerujem da ih isporučuju
Postoji li razlika među slušalicama koje se isporučuju uz SE mobitele walkman serije?
Trenutno imam w300i, i dobio sam slušalice oznake HPM-70. Čini mi se, po nekim fotkama, da w810 ima jače sluške (izgledaju mi "nabildanije" na slici).
Optička varka ili...?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Prema slikama na T-mobileu čini mi se da je ono uz w810 baš HPM-70... Uostalom jedini nabildaniji model je HPM-82 za koji još na njihovom site-u stoji "uskoro dolazi" ... dakle ne vjerujem da ih isporučuju
Uz W810, kao i uz ostale (većinu) Walkman telefone isporučuju se HPM-70 slušalice... Ova HPM-82 će se vjerojatno odvojeno prodavati ili možda dođu sa W950, no uglavnom, trenutni Walkmani dolaze sa HPM-70... Izuzev W900 koji dolazi sa HPM-80, jer one imaju radio, pošto on nema integrirani... Ali HPM-70 su po meni čak i bolje, nemaju tog tupavog kontrolera koji samo smeta... Čak ni ne prikazuje trenutnu pjesmu koja svira... Samo <<, play/pause i >>... (Govorim o HPM-80)
Uz W810 su dakle HPM-70.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks