nego kolko vama koji imate K510i treba da udjete u activiti meni??? meni par sekundi sto mi vadi zivce...
nego kolko vama koji imate K510i treba da udjete u activiti meni??? meni par sekundi sto mi vadi zivce...
Šta to znači, activity menu ? Ono gdje vidiš verziju softa ili ?Izvorno postao torp3do
Ne, to je ono sto dobijes kad stisnes tipku na desnoj strani mobitela (sa strane).
Menu koji sadrzi tabove Shortcuts, Bookmarks i New events.
malo pretjerujes, jest da treba duze nego za ostale menije, ali par sekundi ziher nije, realno gledajuci treba mu 0.75sIzvorno postao torp3do
![]()
Ja kad stisnem taj gumb, mob se konektira na vodafone portal. Znači li to da je brendirani mobitel ? Čak mi se čini da ne mogu odabrati drugu funkciju na toj tipki, ispravite me ako griješim.
I još mi nije jasna funkcija: podešenja-općenito-novi događaji-izbornik aktivnosti/skočni prozor, koja je razlika i na šta se uopće odnosi. HR upute dobivene uz mobitel su katastrofa.Izvorno postao tomyslav
Da, tako je obicno na brandiranim mobitelima. Uklone (korisnu) funkciju (obicno) desne tipke i stave nesto svoje (uglavnom spajanje na stranice operatera).Izvorno postao tomyslav
![]()
Zato ja mrzim svoj k800i što ima sve neke glupe prečace...a može ići na sve kartice(neki 3G mobilni operater)Izvorno postao ravilov
Hm, ne znam na sta mislis pod "precaci". Ako mislis na ono u activity menu, to sve mozes obrisati i staviti svoje. Ako mislis na desni softkey, e onda nemas srece.Izvorno postao MadMatax
Moj recimo nije kupljen kod operatera nego neovisno, i isto ide na sve kartice, a i ima cisti softver.![]()
da ne otvaram novi topic...
svježe kupljen K510i iz tekom centra...motorla v550 riknula(RIP)
i sada,kad upalim mobitel,čujem uhu i ostalim čulima neugodni tcomov jingle i vidim njihov gif.
to se naravno neda obrisati.
usb kabl imam
mud...ovaj,hrabrost imam
jos mi samo fali frimware,program za flashanje i vaša uputstva![]()
Bookmarks