pa ono, ako ces joj uzeti na novu pretplatu odnosno novi broj, mozes.
na vec postojecem si se obvezao na 18 mjeseci koji nisu istekli.
Imam tele2 pretplatu i prek njih sam uzeo telefon, pa sam vezan na 18mj.
Cura mi hoce lg kg800, ja bih joj ga uzeo u tele2, pa me
interesira mogu li ga uopce uzeti obzirom da sam vec ispucao pretplatu.
Ne zove mi se njihova SZK, jer oni ionak nemaju pojma.
Hvala na odgovorima.
pa ono, ako ces joj uzeti na novu pretplatu odnosno novi broj, mozes.
na vec postojecem si se obvezao na 18 mjeseci koji nisu istekli.
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Ma ona nece pretplatu.
Fuck!
a onda nista, na crnjaka ili u ducanu
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
Bankrotirat cu!
Fuck
Fuck
Fuck
Mozda je nagovorim na nesto jeftinije?
Zadnji uredio Jurko : 30-08-2006 u 19:07
Možeš uzeti ako si do sada platio 3 računa. Nazovi nekad SZK nisu ipak tako mutavi.
Moze malo detalja? Platio sam do sad sve racune (sto je vise od tri).Izvorno postao bluntafari
Zahvaljujem na odgovoru.
Izvorno postao bluntafari
ajd ti to malo objasni. ja mislim da se ne moze na istu pretplatu, jedino kad istekne
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Može se uzeti na istu pretplatu drugi mobitel ako si do sada platio najmanje tri računa i ako produžiš ugovor na 18 mjeseci.
Je, i onda imati pretplatu od 3 godine...
Ja mislim da se nemoze uzeti ako si vec kupio neki, tek kada istekne rok na koji si obvezan.
Uzmi na bonove haha
i ja isto mislim da ne moze sklopiti jos jedan ugovor dok traje postojeci...![]()
Ne sklapa se novi ugovor već se postojeći produžuje od dana kupnje mobitela na novih 18 mjeseci. Ne zbraja se sa starim ugovorom!
kad bi tako bilo bilo bi to fenomenalno!! mislim da se ne moze uzet jos jedan posto si pod ugovorom sve do 3mj prije isteka ugovora!!!Izvorno postao bluntafari
Aha! A što sa ugovorom od 18 mjeseci koji imaš od prije? Misliš da se to sada križa i da imaš novi ugovor od 18 mjeseci? Daj provjeri taj info, jer mi nema nimalo logike... Tada bih svakih 3 mjeseca kupovao novi uređaj i produživao na 18 mjeseci...Izvorno postao bluntafari
Ipak 0 bodova!
Sad sam ih zvao i pitao da li ja mogu uzeti novi uređaj na postojeću pretplatu i, kao i prije par mjeseci, dobijem odgovor: može gospodine bla, bla ...
Pitam ja kako inaće to ide, da li nakon tri plaćena računa se može uzeti novi uređaj? Kaže on da. E sad ja njemu, znaći postojeći ugovor mi se produži na novih 18 mjeseci i to je to? Kaže on, ne nego dobijete novi ugovor i novi broj.
WTF? Zaš' mi je onda na početku rekao da mogu uzeti uređaj na postojeći ugovor. Uglavnom zbunjeni su, pa su prvi puta zbunili i mene pa sam onda ja zbunio vas.Sorry na dezinformacijama!
Kako nemožeš ja sam ih zvao i rekli su da od kad si uzeo telefon moraš redovno platit 3 računa i možeš uzet novi telefon i produžit pretplatu na 18mj. sve na isti broj ...
Neznam ko je tu lud...
Ne znam, meni je treba kad sam prvi puta zvao rekla da mogu na isti broj, a ovaj lik danas da ne. Ne znam tko tu koga ...
eto ga za 1995kn
jel taj na pre-paid kodiran ili?Izvorno postao pero1985
p.s. zanima me zašto toliko ljudi prodaje taj mob, kaj ne valja ili, vidio na nekoliko foruma pa me zanima koja je fora, ono svi zapakirani a prodaju se ko šoder![]()
...manje je više...
u bla,bla paketu,nije kodiran koliko sam ja vidio do sada...ekipa je prodavala jer je masu njih na preplatu uzelo po 995kn,pa htjeli zaraditi na brzinu 1000kn...
A ljudi ga prodaju zato što je šminka mob i ničemu ne vrijediK'o Samsunge :-P
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a meni je baš lep!!Izvorno postao ttperic
![]()
...manje je više...
Bookmarks