ja potpuno podrzavam njegov izbor i mislim da tu nema greške
podržavam tvoj izbor![]()
ja potpuno podrzavam njegov izbor i mislim da tu nema greške
Svaka čast na izboru...Izvorno postao Symbian FAN
![]()
Jedino što ćeš se morat malo strpit zbog cijene, ali vjerojatno će se čekanej isplatiti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Itekako će se isplatiti. Itekako. (zaista ne znam kako se ova riječ pišeIzvorno postao Ico86
)
SKR. je SKR. za SKR.
Zbog svih vaših pohvala, i čestitanja sad nemrem dočekat ju...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zar nije N73 malo preskup? A sto se tice razgovora baterija mu traje kao i D900, 4 sata
Da, skuplji je jer je Symbian i jer je Nokia, a ona ima malo precjenjene cijene kd nas...Izvorno postao schoofter
Što se tiče baterije, to je u specigikacijama, ali to je sasvim normalno za jedan Symb mobitel... malo je čudno da tako kratko traje kod D900, ali vjerojatno zbog displeya...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Drago mi je da su te uspjeli nagovorit na N73 i siguran sam da neces pozalit...ipak je N73 ispred druga dva navedena telefona
a i klackalica na k800i je katastrofa
TDI macht Spass
jasno da je ispred,ipak je rijec o symbianu,a i definitivno je najbolji i najskuplji izbor.![]()
evo imao sam i jedan i drugi i mogu reć da su to mobiteli za dva različita tipa korisnika:SE K800i odličan mob sa odličnim softwearom ali pomalo ružnim izgledom,dok d900 oduševljava izgledom a nikako softwearom(kao ni jedan samsung barem meni)
Zato sam odabrao ono treće...![]()
![]()
Ja sam isto bio u slicnoj dilemi i evo jutros sam narucio N73 Nokia... Cijena 2900 kuna.
Forumaš godine :)
Cestitam dobar izbor.... ja sam zaokruzio cijenu na 3![]()
Pa da, to je to. Ovisi od dobavljaca do dobavljaca![]()
Forumaš godine :)
Bookmarks