Tako negdje ide i moja lista, ali cijena odlučuje...Izvorno postao sonyck
![]()
i ja bi radije d900 nasparm k800 ali nikako prije n73,nikako!
Tako negdje ide i moja lista, ali cijena odlučuje...Izvorno postao sonyck
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa radije štedi 2-3tj. više,je teško,ali mi ćemo ti pomoći izdržati...Izvorno postao Symbian FAN
![]()
grrrrr....![]()
N73- najviše me brine jojstck (kažu da je sklizak) i masa
D900- tko može odoljet tankom kliznom mehanizmu... sa tako dobrim hardverom strpanim u njega (nema jedino symian)....![]()
Meni na ovima usporedbama
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1587
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1550
u oba slučaja pobjeđuje n73, do toga ste zaključka već došli.
Ostalo je subjektivno, no moram reći da mi n73 pruža nekako najelegantniji osjećaj i definitivno je moj izbor.
Samsunk mi je malo ženskast, a K800 je onako preobičan bez obzira na karakteristike.
samsung je komercijalan i dok mu mrvicu padne cijena svaki dr. fensi tip će ga imati i treba,ali njoku ne i to joj daj uz sve funkcije posebnu draž...
Ovo za samsung stoji, a o k800 da ne govorimo.Izvorno postao smogovac
N73 je ipak mob koji će dugoročno pružiti više od preostala dva.
pa to i kažem...
tako sam i ja među prvima d600 uzeo na crno za 2800kn i kaj prodao za 2tj...jed. fensi šmensi mobovi dosade...daš puno love puno očekujš od njega,a niš,apr puta okineš fotku,tu i tamo koji video i to je to...samo eventualno se za n seriju isplati dati veću lovu
d900 sam neki dan imao malo u rukama i uopce mi se ne svidja ogroman je iako imam salamu od rucetine jedva sam ga natrpao u ruku!! njega bi definitivno0 stavio na zadnje mjesto!!!
Imao sam D600 i mob je strava...samo dosadio mi nakon 6 mj,...
I da skuzio sam da sad svi kupuju D600 i nije mi drago da imam mob ko i svi ostali ali onda dolazimo na "snobovski" razlog, a to je da kupujemo mobitel zbog drugih...
Jednostavno moram imat nekaj na raspklapanje/slide... razmišljao sam i o N80, al kad se sve zbroji + 1 gb kartica, cijena nejde ispod 4000 kn a toliko nedam na mob. jer mi novci trebaju i za drgue stvari...
Nemre bit veći od V3Izvorno postao jdabic1
ja vjerujem da nema forumasa koji nebi htjeo imati n73 u ovom trenutku ali cijena je jedno a mogucnosti drugo(ipak mi samo zivimo u hrvatskoj)
grrrr... ipak ste me zapalili za N73...
Kupujem ak me netko uvjeri da se da upravljat sa tim joysticom i da onaj poklopac iza nije jako škripav i klimav![]()
S ovim se slažem... Dobro rečeno Smog...Izvorno postao smogovac
![]()
Ja bi se odlučio za N73, ali ono što me nekako smeta je malo višlja cijena u odnosu na "konkurente" u ovoj usporedbi....
A zbog ovog gore bi ti tek preporučio N73... nevjerujem da bi ti dosadio za 6 mjeseci...Izvorno postao Symbian FAN
Ali sve je to samo moje mišljenje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sad polako imam ovu dilemu:
1) N80 - manji i atraktivniji, ima WLAN,bolji display, al me muči slide i softver, da se nebude sve raspalo nakon godinu dana, nema AF
2) N73-velik display, AF, čvršće mi izgleda,stereo ali nema WLAN
Šta sad??![]()
evo imaš ovdje baš tu usporedbu...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26922
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja ti predlažem N73, a ako se odlučiš, pitaj što god te zanima, ja ću ako znam odgovoriti. Mogu ti i slike i video poslati, iako si to sve već mogao vidjeti na forumu.Izvorno postao Symbian FAN
Promijenio sam preko 15 mobitela, ali dva koja su mi bila najbolja jesu Nokia 6600 i N73 koju sada imam.
ja bi uzela n73 ,nekako mi se nokia opcenito vise svida od samsunga,a imam osjecaj da je i bolja
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ona ima osjećaj...Izvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
Znam da ga nisi naveo, ali da li si razmišljao o Nokiji E70? 416*352 ekran, novi Symbian, WLAN, QWERTY tastatura (na rasklapanje), 2MPx kamera? Od N73 je lošiji što se tiče kamere, al zato ima QWERTY tpkovnicu, WLAN, i bolji ekran, te u oglasniku dođe 400€.
Testis unnus, testis nullus!
Da, razmišljao sam i jako mi se sviđa samo ja neznam gdje si ga ti vidio jer ga sad u oglasniku nema.Izvorno postao marko6630
i meni bi prvi izbor bio n73, a poslije njega k800i definitivno.
Kad sam prije par dana uzimao bratu N91, frajer iz oglasnika je rekao da ga ima, 400€, samo se mora cekati 7 dana. Evo ti broj-0915626132
Izgleda da ce past N73..... grrrr... nagovorili ste me... ipak je prevladala istina mog nicka![]()
Znači, ništa od E70?
Čestitam, dobar izbor!
Gledao sam neke live slike E70 i nije mi lijep nekak... deebeljuca.
N73 je ok... i brži od N80 i bolje grafičke rezultate ima... a to mi je najbitnije..
Čim padne na 3200 kn ili nize kupujem (kroz 7-10 dana)
Bookmarks