razbio sam unutarnji ekran na v 360 ..
Jel pasu svi ekrani sa vXXX serije ili je poseban ekran i ako netko ima upute za rasklapanje v360 da mi ih posalje ili link
pozdrav
razbio sam unutarnji ekran na v 360 ..
Jel pasu svi ekrani sa vXXX serije ili je poseban ekran i ako netko ima upute za rasklapanje v360 da mi ih posalje ili link
pozdrav
tek toliko me zanima, kako si ga uspio razbiti?![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
pa nije tesko razbit ekran , malo ti padne ili ga bacis i bum , nema ekrana
ne pašu ekrani sa vxxx serije, treba ti baš za V360Izvorno postao kroner
Rastavljanje:
Za zamijenit display trebaš maknuti; iskopati pažljivo iglom npr. zaštitne gumice iznad šarafića (vida).
Ovi šarafići se nalaze razmješteni na gornjem dijelu preklopa oko glavnog displaya.
Ima ih 4, i za njih odvinut ti treba torx5 odvijač
Kada to odvineš onda ti preostaje još par kopčica koje drže skupa odkopčati. Ovo je najosjetljiviji dio, jer moraš paziti da ih ne slomiš. Samo polako i pažljivi i uspjet ćeš
P.S. Ovo je slika kako se to radi na Vxxx, kod V360 je gotovo ista stvar![]()
Na kraju odvoji flat kabel od displaya i zamijeni display
Zadnji uredio God's Servant : 30-08-2006 u 18:46
-Di ima za kupiti tih odvijaca za mobitele!!![]()
![]()
2 Andrija : nije bas gotovo ista stvar jer V360 nema nikakvih seraficaza odvrnut niti gumica za maknuti okolo ekrana![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
čoeče imaš pravo!
nema šarafića, ali ipak ima kopče na istu foru.
U biti se sve zasniva na tome da ne polomiš sve živo dok rastavljaš / otkapčaš kopčice![]()
Probajte improvizirati, recimo sa telefonskom karticom, polako odvajati kučište.
Bitno je da imate neki materijal koji neće oštetiti kučište. Najbolja je tvrda plastika
ja sam kupio u Chipoteki u RI.Izvorno postao Osvetnik 88
Mislim da ima i u ZG Chipoteka, pa skoči...
Zadnji uredio Inovator : 30-08-2006 u 21:54
-hvalaIzvorno postao andrija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije t5 nego t6. bar za Vxxx seriju. Ključeva ima i u jednoj željeznariji na križanju Ilice i selske. Mogu se kupit i u Bauhausu u obliku bitova, što i nije loše jer za 30 kn imate šarafciger na bitove s hrpom kojekakvih bitova.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
ja ipak mislim da paše od vxxx ekran, no samo prikazuje 65k boja dok v360 262k boja.
treba vidjeti, mada mislim da ide...
Izvorno postao kroner
hvala svima na odgovorima
btw mob sam razbio tako smjesno da je to smjesnocrkla baterja ja na plazi nazicam jedno 10 baterija nijedna nepase i popizdim i zagrizem ekran i eto oso je u vjecna lovista
![]()
Bookmarks