cokolada je po meni ok iako je neoprostiva mana sto nema utor za kartice.ipak,u ovoj usporedbi nema sta traziti protiv d900.
cokolada je po meni ok iako je neoprostiva mana sto nema utor za kartice.ipak,u ovoj usporedbi nema sta traziti protiv d900.
Moj glas ide d900 kao sto je prije receno drugi svijet za ostala dva moba...E900 ima bolju kameru slican sistem kao kg 800 na tipkovnicu osjetljivu na dodir je kod e900 dok je kod lg kg 800 osjetljiva na toplinu sto je jedan minus i jos jedan minus nema utor za jednu od memorijskih kartica kao i slabija kamera u usporedbi sa ova dva samsunga...![]()
Po meni uzmi D900 ili E900,LG izbaci.
Od ta tri modela preporucio bih ....Vidi se po njihovim osobinama da je tu D900...
![]()
Zadnji uredio ..:|AnyCall|:.. : 26-10-2006 u 19:26
Da ne otvaram novu temu, imao sam ista 3 modela u uzem izboru. D900 sam izbacio jer mi se jednostavno ne svida, a to mi je najvaznije!
Znaci izmedu kg800 i e900, sta preporucate?
Mp3 i memory kartice mi ne znace apsolutno nista, kamera isto ne bas previse, jedino sto me vuce samsungu je bolji ekran ali me strasno odbija nedostatak profila zvonjenja! Jel moze bar vibrirat i zvonit istovremeno?
Definitivno E900...
Ima bolju kameru, ali si rekao da ti to nije bitno ali opet...![]()
Jedna stvar koja mi se sviđa na E900 je ta što se možeš javiti i bez da otvoriš mob, što se ne KG800 nemože...
ekran je na E900 kao i na D600, oštar i dobar... a ima i 80MB interne memorije + utor za microSD kartice što je po meni veliki plus!![]()
Ovo sa profilima zvonjenja, stvarno nevidim kao nedostatak... Uvijek mi ili zvono na 6 (od 7) ili je ful stišano (samo vibra)... A za različite kontakte imam različite melodije tako da mi opet nisu bitni ti profili...
Što se tiče vibre i zvona, za to postoji jedna verzija softa, i ja sam si ju sam stavio (a možeš i ti, jako je lako)... Tako da E900 u biti podržava zvono i vibru u isto vrijeme...![]()
![]()
Između Kg800 i E900, definitivno E900...Bolji je...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
presudna prednost u izboru je ipak utor za memorijske kartice i nesto bolja kamera pored svega sto je Ico naveo.
Bookmarks