Jel zna tu itko nešto??!
Jel zna tu itko nešto??!
Si prebacio gore u F&B3 na V360? Moguće da je zbog toga pa ti skida s pogrešne adrese.
Jesam,sve sam po uputama radio.Izvorno postao Skorpion
Evo mene s novim,velikim problemom.Uspio sam napraviti backup s F&B3 i krenuo fleshati Yuet 1.7 ali se dogodio neki error i flash je prekinut i otad vidim samo bootloader,kad ga koču ugasiti opet se vratu u BL.Probao sam vratiti backup s F&B3 ali neče ni to,kao završi u redu a ustvari ništa ne napravi.
Ghost face mi je rekao da trebam staviti drugi BL a ne znam gdje to skinuti pa ako može neki link i to što prijeSad imam 08.A0
EDIT:Ljudi please pomagajte,moram nekeko osposobiti mob a nigdje da nađem drugi BL??
Zadnji uredio Veki-os : 07-09-2006 u 12:39
Trebo si koristiti RDS lite za takove operacije!!!Izvorno postao Veki-os
Uostalom štaćeti backup od vodafona.
Probaj s RDS-om i yuetom al sumljam kad si promjenio BL (kod Yueta fino piše za koji BL je napravljen njegov MP)
Pročačkaj po Yuet-ovom forumu tam je bilo objašnjenja kako da se promjeni BL na A0 (dok je Yuet MP bio samo za A0) pa možda nađeš šta pametno!
Zadnji uredio kurbaos : 07-09-2006 u 15:40
Pa ja sam skinuo MP za moj BL al ne znam kak se ovo sjebalo.
Jeli možda critical error 84? To je kod mene kada vračam orginalni vodafone soft. Backup mi ne radi(a napravio 4Izvorno postao Veki-os
) , pokušati ću od frenda skinuti pa staviti na mob. Sada, morat ćeš opciju po opciju slati na mob. Koji si Yuet downloadao? Downloadaj 1.6 ili manje. Pritisni write data, odaberi MP i prvo stavi CG7 i CG18. Flashaj mob s tim. Nakon toga ide CG15(ne kužim zašto, ali mora). Flashaj. Sada stavi CG3(DSP Firmware). Flashaj. Nakon toga ide CG4 koji i nije tako važan, jezik, ako ga nema u Yuetu(a nema u većim verzijama), nemoj ni traziti CG4. Sada ideš s CG2(FLEX). Meni je tako radio u kombinaciji VodaYuet, no nisam ništa mogao otvoriti, piše detaljno u temi critical error 84. Nakon toga flashaj cijeli s F&B3(1.3/1.6) i trebalo bi raditi. F&B3 locka na sebe boot pa se ne da flashati s drugim flash programom(kod mene je tako da je kod svakog drugog programa odmah error, izađe iz programa, ili jednosatno napiše FAIL, još ću istražiti malo pa javim sa sigurnošću)
Bookmarks