imam ponudu!!
n80 ili n73 za iste novce... sta da kupim..
imam ponudu!!
n80 ili n73 za iste novce... sta da kupim..
ako ti treba WLAN,svakako n80.
To ćeš morati ipak sam odlučiti. Znači oba su jako slična, n80 ima WLAN i jači ekran. N73, ponavljam, prvi iz N-serije koji nije baš popljuvan, autofokus na kameri i candy-bar je.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
slazaem se s gospodinom.Izvorno postao zmija
Wlan je ipak veliki plus, cak i ako ti se cini da ti ne treba uvijek dobro dode.
a opet nemože se reč da je kvaliteta slike na toliko zavidnoj razini naspram n80 da bi presudilo,n80 bio bi moj siguran izbor između ova dva modela.
ja bi svakako uzeo n73zbog dizajna, ekrana koji je fizički veći te kamere...ja mislim da WLAN nije toliko potreban
a čini mi se da n73 ima bolju kameru i zaslon...MOJ IZBOR ---N73
---
što se tiče dizajna to je stvar ukusa,vidim da se mnogima sviđa,neznam zašto no meni je jako odbojan izgledom
Da se mene pita, a ne pita me se, uzeo bih definitivno N73 naspram razvikane N80... Boljke N80 svi manje-više znamo, a koliko vidim i čitam N73 je prilično zadovoljila zahtjevnije korisnike... Pogotovo kamerom...
Da se mene pita, ja bih za iste pare uzeo N73, a da me se pitalo prije mjesec uzeo bih N80. Imam N73 i nijednom mi se nije desio neki veliki i ozbiljan bug. Do sada jedan ili dva reseta, i ništa više. Osim toga, kamera sa N73 je na zavidnom nivou, pogledaj slike po forumu. A i ljepši mi jeIzvorno postao megane1.9
@mobitelash
N73 ima lošij ekran od N80, a bolju kameru, po mnogima.
SKR. je SKR. za SKR.
Evo i uporedbe ekrana (svugdje gdje je N90, isto važi i za N80, jer su potpuno isti i rezolucijom i brojom boja i fizičkom veličinom):
A za N73, prema mom računanju, broj pixela po cm^2 je 4236, što je u odnosu na 10 204 kod N80 više nego duplo manje.
SKR. je SKR. za SKR.
N80 je dok je sklopljen ljepši od N73, ali kad ga se otvori...katastrofa... Slide mi daje nesigurnost (odmah mi u glavi pad sa 1 metra i stotine komadića na cesti)... WLAN i display je veliki plus...al nekak mi srce zove N73..
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
n73 ne skripi pod prstima i ulijeva povjerenje,dok n80 uz sve probleme sa softverom jos je i losije izradjen.![]()
To meni recimo nije toliko smješno. Zapravno, nije uopšte smješnoIzvorno postao zmija
![]()
SKR. je SKR. za SKR.
meni je to jako smijesno zato sto od mobitela koji kosta pet i nesto tisucica ocekujem da bude savrseno izradjen,a ne da skripi kao 3310 ili c45!!!
Bookmarks