-Ista stvar je i kod mene!!Izvorno postao M.M.
![]()
Koristim verziju 8.0 i ne mogu nikako sing in uraditi.
iskljucio sam firewall i ponovno se isto dogada.
Probao sam i kod prijatelja moze li mi ikako e-mail na net i moglo je.
Kako popravit ovo
-Ista stvar je i kod mene!!Izvorno postao M.M.
![]()
Pa to se ponekad zna dogoditi... I mene nekad izbaci i onda nikako da se uspijem logirati... Znaju pasti ti njihovi serveri i onda se ne možeš spojiti... To što ti se frend može spojiti, a ti ne, to isto ne znači puno jer meni isto tako svi budu online samo mene izbaci... Ili obratno, ja budem online a frend mi se ne može nikako sign in-ati...
Ako ti je ranije radio MSN, ili čak taj 8.0 da je radio onda je to... Ako ne, vrati na ono što je radilo pa vidi, iako nema nikakvih problema sa 8.0... Ja ga koristim otkako je beta izašla i osim ovih ponekad ispada od strane servera nisam imao problema...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Znam ja da nekad tvoj account ne moze se logati ali to nije problem do accounta jer ja kod prijatelja sa svojim accountom mogu se logati a kod sebe ne mogu.
evo, kod mene na jednom kompu ide a na drugom nejde...inače ide na oba, oba su spojena na net prek routera![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ajd malo pogledajte bolje oko firewalla, ne kužim koji vrag bi mogao samo tako blokirat....
udji u internet explorer, i odi na file i pogledaj dal ti je ukljuceno "work offline"
TO se meni zna nekada desiti pa si iskljucim tu opciju, i onda ide..![]()
Izvorno postao prpic
da bi msn radio morate imati ie online
Sve probo i ponovno ne radi.
Cak sam i izbrisao firewall i provjerio radi li mi windowsov firewall(ne radi) i ponovno nece.
Bookmarks