Javit ću ti danas navečer ili sutra ujutro točno što radi...
Javit ću ti danas navečer ili sutra ujutro točno što radi...
radi samo vertikalno scroolanje... Horizontalno neradi, a mozda moze radit ako nadjes drivere ili software za miša... ja nisam trazio...
Je, baš sam danas našao na webu i vidio u BUG-u da na pc-u ima samo najosnovnije funkcije kao i obični mouse.Izvorno postao Krompirko
Sve ostale funkcije rade samo na mac-u, i koliko je do sada poznato driveri ne postoje.
Thanks na trudu.
Morat će pričekati dok kupim mac.
A bogme niti miš nije jeftin...609 kn!
Puf, za te novce kupi Logitecha... Vjeruj mi... Apple miš je dobar samo kad ga gledaš iz daljine... u ruci definitivno bolje leži logitech... Osim toga Logitech ima u svojim driverima da podesiš da možeš scroolati i horizontalno i vertikalno...
Ha možda da, ali velim planiram preći na OS x.Izvorno postao Krompirko
Samo ne znam da li miš dođe sa laptopom ili ne. Morati ću se raspitati.
Prednost je Mac-a što sad na njemu možeš bez problema vrtiti OS X, win XP, pa i Linux.
Mislio sam da si odmah uzmem taj mouse prije laptopa pa da ga malo isprobam na ovome laptopu koji sad imam, no izgleda da će pričekati.
Ovdje u RI ga ima za kupit po 499knsam,bez tipkovnice u paketu.
OSx koji je namjenjen da se vrti na MACu sa Intelovim procesorom, a to su svi novi OSovi .. .Tiger i Leopard bas zbog toga sto oni mogu i Win, e i PC moze Mac OSX... hehe, ako te zanima kak instalirat, napisao sam negdje tutorial, samo ga treba potrazitiIzvorno postao observer
Znam da si napisao, zapravo ja sam tamo malo i zakuhao sa tobom oko Mac-ova ako se sjećaš.Izvorno postao Krompirko
Sorry.
Problem je što nisam uspio naći image OS X-a koji bi se mogao na moj laptop instalirati.
A nije baš da mi se da svaki put skidati preko 3 GB pa vidjeti hoće li se ili ne instalirati.![]()
Bookmarks