zanima me gdje se na internetu mogu naći probne verzije igara koje još nisu izašle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zanima me gdje se na internetu mogu naći probne verzije igara koje još nisu izašle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beta verzije cijele igre tesko da ces nac na netu, beta verzije su samo za njihove poslovne partnere, ondosno najvise za testere koji testiraju balansiranje igre i sve ostalo. Tak da te beta igre rijetko procure na net, a i kad procure tesko je do njih doc, recimo ko za primjer Half Life 2.
Mozes naci jedino Beta Demo igre i to uvjek na sluzbenim stranicma, uz jos mozda na stranicama koje se bave igrama, ko npr GameSpy itd.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
dobro u redu nisam se ni nadao da je lako doći do toga , nego sam čitao u jednom informatičkom časopisu da beta verzije igara znaju postat javne nekoliko mjeseci prije izlaska cijele igre pa da se može probati neka igra koju će ostali moći u cjelosti igrati nekada kasnije no dobro hvala na odgovoru![]()
![]()
![]()
To se zna raditi Beta testiranje, to obicno se radi kod MMORPG igra, al opet onda te accaunte i instalaciju dodjele ogranicenom broju igraca, naravno pretezito u USA, rijetko u Europi. Slicno je bilo s Word Of Warcraft, il recimo Dungeon & Dragons Online, tak da mi opet tu di zivimo vrlo rijetko cemo doc do tih beta igri.Izvorno postao T O M O T
Radije ti pricekaj sluzbeni izlazak pa imas normalnu verziju igre![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
tako nešto sam i ja mislio ali sam se isto nadao da se do toga može doći lako isto hvala na odgovorima![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks