evo probao sam naći a nigdje nema (ni mobis ni hg spot....)
evo probao sam naći a nigdje nema (ni mobis ni hg spot....)
Kako bi se na engleskom reklo: "Phase out product".
Telefon se više ne proizvodi a ako ga i nađeš negdje novog ta trgovina će imat nerealnu cijenu(pa ga zato još imaju u ponudi).
Traži u malim trgovinama mobitelima i opremom.
uh vrlo tesko, naime, to ces samo naci polovno kako se meni cini..Izvorno postao Hacker
Pokušaj, ako si iz Zagreba, otići u Mobis, oni znaju imati koju zaostalu pošiljku samo ne stavljaju na net (zbog npr 5 komada).
Ili što kolege kažu, šetnja po dućanima.
EDIT-evo sam sad vidio odakle si. A, nazovi ih, pitaj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja sam ga nedavno vidio u King Crossu ali u onom dućanu (techno max ili tako nešto..) preko puta privredne banke, cijene se ne sječam al tamo pogledaj možda ga još uvijek imaju
Imaš u importane centru nokiu 6670, što ti je skoro isti mob kao i 7610 za manje od 2 soma kuna.
Potrazi u oglasniku tamo ti je i lakse a i vjerojatnije ces ga nac ja sam sad pogldo u danasnji i imas starog 2 mj za 1200kn znaci sa ga rancijom i to...
PLAVI OGLASNIK RULZ![]()
![]()
našao sam na njemačkom amazonu 7610 za 230€ ali uzet cu ja mislim rabljeni jer mi je neda kopkat po ducanima a ovako (polovno ) prolazim povoljnije
Imaš u Rijeci u GSMcentru za 2050kn. Nova, Mobisova. Jučer provjereno, naravno ako u ovih mj.dana nisi kupio ništa novo.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ko je lud ta to kupuje, kad na crnjaka ima za 1100-1000knIzvorno postao Mobyy
Bookmarks