to govoris o novim uredajima ili sta... jer odakle ti cjena n70 da je 3700?Izvorno postao totti10
zanima me kolko bi trebao doplatit za n70 ako dam svoju v3x sa karticom od 128 mb. cijena v3x je 2990 a n70 3700.
knjigovodstvo je sastavni dio računovodstva koji sve poslovne promjene nastale na određenom dijelu imovine, kapitala, obveza, rashoda.......
to govoris o novim uredajima ili sta... jer odakle ti cjena n70 da je 3700?Izvorno postao totti10
iz t mobilea.novi uredaji. sta kazeteIzvorno postao dstosic
knjigovodstvo je sastavni dio računovodstva koji sve poslovne promjene nastale na određenom dijelu imovine, kapitala, obveza, rashoda.......
pa kazem da je cjena prevelika... novi se moze nac vec za 2300. govroim o n70Izvorno postao totti10
neznam sta cu gadi mi se v3x. htio bi mijenjat a da nedam puno..........Izvorno postao dstosic
Zadnji uredio totti10 : 27-08-2006 u 22:54
cijena V3x polovnog ti nije preko 1500kn, a N70 do 2500kn, i to polovno..
Zadnji uredio Bronth : 28-08-2006 u 19:45
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
bronth ne pricaj gluposti. v3x je oko 1500kn,ali n70 ti je max 2300kn koristeni ali to je maksimum. uglavnom su po 2000kn po oglasnicima i news grupamaIzvorno postao Bronth
ja sam vidio v3x za 1300 po oglasnicima. i sta onda kažete koliko para da dam uz moto v3x za n70?
550kn za rabljenu n70
550 kuna sam platio memoriju za njoku a toliko i vrijedi svaka motororla Jedino pravilo je razlka cjene u ducanu + dodana memorija Sto ce neko sa 128 mb samo gledat slicice
Vjerujem u mamu, alivise volim novac
Bookmarks