pomirio sam se već. i nije tak strašnoIzvorno postao Ch3lawy
![]()
Samsung može imati 3 mrtva pixela, neki monitori do 5 mrtvih... phillips je donedavno imao garanciju na 3 i to su sva tri morala biti bas mrtva, a ne sa bojom...Izvorno postao nkos500
Prije bih rekao da je još situcija na tržištu da ima više onih bez garancije na mrtve pixele nego onih sa garancijom na 0 mrtvih pixela...
Osim toga, novi LG modeli imaju garanciju na 0 mrtvih pixela ali samo ako se primjeti u prvih mjesec dana korištenja... tako da uvijek varira... a ti sa svojim postom neznam što si htio reći ( nagađam da si postao samo da bi nakupio broj postova za oglasnik )
pomirio sam se već. i nije tak strašnoIzvorno postao Ch3lawy
![]()
Samsungove P serije ne smiju imati niti jedan mrtav piksel (u to se računa i stalno upaljen piksel, bez obziran na podpiksel iliti boju), ali isto ima neka kvaka u koliko se vremena os kupnje to mora primjetiti...Izvorno postao Krompirko
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo samo da vam javim, naime zvao sam euronics. I kaže lik da sam zvao u roku od 7 dana od kupnje da bi mi ga zamjenio bez beda, a ovako treba pitat šefa. I nazove lik mene za 2 dana i kaže da mogu doć zamijenit monitor. Ja danas ujutro došao i lik mi bez beda dao novi. svaka pohvala Euronicsu
Kao sto napisah u 20 postu![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Inače, ovdje se mogu pronaći odgovori kako se riješiti mrtvih pixela, a ako i dalje ima problema, nastavite pisat u ovu temu...![]()
na cad?! monitoru ili tft?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
tftu............
Bookmarks