Odi u IE, Onda odes Na opcije IE-a . Meni je IE i sve na hrvatskom pa ti mozda necu tocno reci, mislim da je TOOLS pa OPTIONS i tamo imas VEZE... Moras odabrati opciju NEVER DIAL A CONNECTION
evo imam problem,dok furam igrice na kompu cesto mi izadje onaj prozor za konektovanje,i posto sam ja prikljucen na 2 provajdera on mi trazi da odaberem jednog preko kojeg cu se konektovati na net.I kaze da ja ili neki program trazim da se konektujem na net.Kako se moze provjerit koji je to program koji bi imo potrebu da se konektuje,nadam se da cete skuziti?
Ako si gladan pojedi nesto
Odi u IE, Onda odes Na opcije IE-a . Meni je IE i sve na hrvatskom pa ti mozda necu tocno reci, mislim da je TOOLS pa OPTIONS i tamo imas VEZE... Moras odabrati opciju NEVER DIAL A CONNECTION
Forumaš godine :)
tako nešto možeš provjeriti ako instaliraš firewall i otvoriš internet konekciju. tada će svi programi koji žele izlaz na net ići prek firewalla koji te pita jel mu dozvoljavaš da ide na net ili ne. tako detektiraš uljeza
i isto tako stavi SPYBOT da ti makne spyware. Mozes i Ad-Aware
kojeg firewall da uzmem?
pa tak se i meni prije događalo, to su uglavnom pop-up-iči
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sezam je upravu neko ili nesto je odabralo "Always dial my default conecction",sad provodim istragu u kuci,fala ljudiPoslao: sezam-picika
Odi u IE, Onda odes Na opcije IE-a . Meni je IE i sve na hrvatskom pa ti mozda necu tocno reci, mislim da je TOOLS pa OPTIONS i tamo imas VEZE... Moras odabrati opciju NEVER DIAL A CONNECTION![]()
a trebalo bi biti -dial whenever network conection is not present-
jer kako, ako je -never dial- onda kad se želiš spojit na net svaki put to moraš podešavat
Netocno...
Ako odaberes "Never dial..." na net ces se spjati smo kad zelis. Meni je ta opcija uvijek ukljucena
pa kako kada sam sada probao!!!!!!!
jednostavno kada uđem u browser neželise spojiti a to mi je glupo
Ja imam IE 6 i radi mi ovako ko sto @sezam kaze
@killa
Pa sam moras pokrenuti konekciju. Smjestis shortcut na desktop ili stavis u taskbar kao i ja.
na to nisam naviko i to neželim. ajd čao
Ja se NIKAD ne spajam tak da prvo dva put kliknem na IE nego UVIJEK preko konekcije...
E da, ajd odgovorite koji firewall koristiti?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja od xp-a
iliti nikakav
nijednog,ak znate nekog koji "ne zauzme puno resursa" pisite
Ja isto ne koristim firewall.
ja osobno koristim sygate firewall... nakon što sam se opekao sa zone alarmom, ne sjećam se koje major verzije, al je engine imao zaribano oslobađanje resursa pa je gušio komp.. onda sam probao ovaj i bio zadovoljan te ostao pri njemu. ali ima još nekoliko poznatijih okej firewalla (ne, ono u XPima nije neki moćan firewall, više reda radi)
Ja koristim Kerio personal firewall i nemam nikakvih problema s njim.
Zone Alarm pro v.4.0
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks