Nova novcata, s svim dodacima, u kutiji, garancija, odlokana na sve mrezhe 1250kn!Izvorno postao madDogg
Rabljene su po tak od 600 do 800.
Ja za ovu nebi dal vise od neakvih 600 kn, ekran je vidim totalno unishten (izgreban), fale gumbi...
Nova novcata, s svim dodacima, u kutiji, garancija, odlokana na sve mrezhe 1250kn!Izvorno postao madDogg
Rabljene su po tak od 600 do 800.
Ja za ovu nebi dal vise od neakvih 600 kn, ekran je vidim totalno unishten (izgreban), fale gumbi...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
500kn maksimum mozda 600kn uspijes dobiti odi daj telefon prvo sredi onda prodaj ja kupih v360v sa sjebanim flashem backupovo flash sa nje malo su pobrisani i krivo uplodani seemovi i na kraju vlasniko napricao kak se to neda srediti nece mu priznat garanciju jer se igrao sa softwareom i da nista nemoze i pitao ga hoce li prodat za 150kn on veli da hoce i tako ja kupih telefon od njega sredio ga i isti dan prodo za 1000kn jednom liku koji otkupljuje naravno stavljen yuet 1.5 skinut sa neta flashan reflash sa hr jezikom i amen dosta i oso telefon
ufff, gadno si ga skršio! cccc
max 600 kuna! Pa dajte budite realni, pa fale tipke!! Promjeni maski i te tipke i ja ti dam 750 za njega
Bookmarks