jel je ko pogledo onaj link
jel je ko pogledo onaj link
slackware user
kako se uopće priključi na ovo,ja uđem u program,uključim mob sa usb on ga prepozna i što se onda radi,stišćem ono start webcam ali se javlja neka greška sa konekcijom i di ste to vi uspjeli com portove birati?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Eto, mada me stvar bas i ne zanima, dao sam si truda i isprobao taj programcic. Zacudo, nisam imao nikakvih problema, sve proradilo ne bas iz prve, ali iz druge.Koristio sam bluetooth. Radio sam ovako: prvo sam upario mobitel i komp, zatim sam spojio servis Serial Port na mobu sa kompom (kod mene je to klik na BT ikonicu u trayu -> Quick Connect -> Serial Port -> K700i). Onda sam u tom K700iWebCam pod Options odabrao taj (novostvoreni) COM port, te sam postelao opcije Phone's Fotodirectory i Choose Silent Profil. Mislim da je to to, nakon toga je radilo.
Medjutim, moram priznati da nisam bas odusevljen. Osim sto programcic (barem za mene) nije bas nesto koristan, cini mi se da je cijeli napravljen kao jedan veliki hack. Radi tako da pregleda odabrani folder u mobu i tako skuzi koje su postojece slike, zatim zapamti trenutni profil i prebaci na odabrani (ovo je opcionalno, sluzi tome da se ne cuje zvuk kad okine slika), zatim prebaci mobitel u kamera mode, pa okine sliku, pa vrati stari profil, pa opet pregleda istu mapu i skuzi koja je nova slika, te je prebaci na komp i obrise sa mobitela. Iako kao takav radi dobro (jednom kad proradi), meni se to sve skupa cini kao velika komplikacija.
![]()
a meni je kad uđem u program taj sve porazbacano i nemam options?![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Hm, ne znam, meni nije (ili barem ne izgleda) nista razbacano.
Options je dolje lijevo, na slici oznaceno crveno.
Hm, stvarno ti se raspalo.
Nemam pojma zasto...![]()
jel postoji taj program za k750i?
Bookmarks