ma uglavnom...radi se o skodi...
i koliko mi je decko rekao,auto je na firmi...a kasnije je spominjao da glasi na njegovu zenu...pa sam malo zbunjena...tako da to ne znam
a RAUL...mislim da je to financijski lizing,to kaj si spomenuo...cekaj...u slucaju da je taj lizing...ako moj decko kupi taj auto od frajera,jer on nakon 5 (sada vec 2,jer je auto star 3 god) moram vratiti auto skodi?ili ne?
mislim,meni se cini full komplicirano...mi smo nedavno kupili auto (meni moj tatica

) od prijatelja i to je bilo vrlo jednostavno...mi njemu dio novca

a on nama kupo prodajni ugovor i to je bilo to...ostatak je dobio kasnije...i auto je bio nas...
a kad je na lizing onda tako vjerovatno ne ide...
nakon sto se plati lizing,je li auto onda od auto kuce ili od firme/osobe koja je kupila taj auto?i ako je od auto kuce,mora li se onda platiti onoliko koliko oni traze?jer to bi bilo fakat glupo...po meni,nakon sto se plate te rate do kraja,auto je od onog tko ga je otplatio i onda on napise kupo prodajni ugovor,ovjeri kod biljeznika i to je to...
samo,jel se stigne to u jednom danu?bas i ne...jel da?
ma raspitali bismo se mi i sve to,ali u pon idemo na more i poprilicno je hitno...jer on bi to htio ubost sto prije pa da idemo s novim autekom na more...
Bookmarks