btw a kakvu bi vrstu zike vi svirali????
btw a kakvu bi vrstu zike vi svirali????
bad girl
Ma imaš ti pravo, samo bi vam smetaoPoslao: zappan
ma tebe ćemo za bubnjeve stavit... kad se već guraš![]()
![]()
Al ak stvarno poželite svirati onda zovite...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
viva dj's
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I ja sam svirao gitaru.
Sve dok se nisam jednom naroljao ko majka i zamislio da sam
Kirk Hamett iz metallice.
Zasvirao sam par akorda od "enter sandman",nakon toga počeo mahat sa istom,i slupao ne samo gitaru,nego i stari tv i pojačalo.
Od tad više ne pijem alkohol
znači imaš dobar scenski nastup?
![]()
![]()
![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
e i onda ja obučem ono kaj furaju brazilske plesačice i nabacim trbušni ples.....i bit će ludnica![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
hahahaha sad si me nasmijao....najbolji si!!! da mi je to bilo vidjetPoslao: Daniel Morales
I ja sam svirao gitaru.
Sve dok se nisam jednom naroljao ko majka i zamislio da sam
Kirk Hamett iz metallice.
Zasvirao sam par akorda od "enter sandman",nakon toga počeo mahat sa istom,i slupao ne samo gitaru,nego i stari tv i pojačalo.
Od tad više ne pijem alkohol![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ej društvo,jel zna neko odsvirat onaj početak od pjesme NOTHING ELSE MOTHERS- METALLCA ,moj buraz to nikak nemre odsvirat,ono s gitarom na samom početku...a to je tak super..sve mu ide i onda dođe jedan dio i sve zapetlja,već je par gitara tak razbio..
bad girl
ide mu sve dok traje onaj dio po praznim žicama![]()
![]()
![]()
e to čak i ja znam odsvirat. samo onaj prvi dio 5-6 sec gdje netrebaš koristit drugu ruku
Ja znam cijelu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
svaka ti dala
fakat bravo..moj buraz to MOORA NAUČIT!!TO MI JEBENO!! OH HELL YEAH!!!
bad girl
Bookmarks