Ako zelis nokiu, onda je 6233 bolji izbor.
Ekran kod 6131 koji navodis kao prednost i nije tolika jer jede bateriju ko vuk, a 16m boja zaista nije potrebno jednom mobitelu.
A ako ne zelis candy bar, onda razmisli o 6280. Prekrasan mobitel
Ako zelis nokiu, onda je 6233 bolji izbor.
Ekran kod 6131 koji navodis kao prednost i nije tolika jer jede bateriju ko vuk, a 16m boja zaista nije potrebno jednom mobitelu.
A ako ne zelis candy bar, onda razmisli o 6280. Prekrasan mobitel
6131 ti ima tipku sa strane koju pretisneš i automatski ti se otklopi telefon to su fora napravili ja sam ga imo i nije loš, ekran je odličan,al po karakteristikama je 6233 bolja pa sad ti odluči.
kao sminka svakako je bolja 6131.
Dakle uzet cu 6131, ako me baterija i preklop budu zivcirali, prodajem je i uzimam 6233. Ili je prodajem kad padne cijena N73Izvorno postao zmija
![]()
i ja se isto dvoumim između ta 2 modela,i jednostavno ne znam koji da uzmem,a jedna od ta dva ću za 2 h uzeti!
čitao sam puno o kvaliteti ekrana i izrade,koja je na starni 6131,ali kamera je na stnari 6233-uključujuči video i photo...
kamera mi nije tako važna,nego opčenito generalni dojam,pa ako netko tko je imao u ruci obadva neka mi malo olakša izbor...
osobno, ja bi uzeo 6233...
Jednostavno zato što je candybar, i trebo bi biti čvršći... Tih 16 milja boja je fascinantan podatak, ali opet, čini mi se da oba moba imaju rezoluciju ekrana 240*320 pix, pa onda neke velike razlike nebi trebalo bit, jer i 6233 ima kvalitetan ekran...
Jedino što me vuče prema 6131 je to da je preklopni mob, makar ih ne preferiram.
Ako ništa zbog kamere bi uzeo 6233....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
baš zato što je candy uzeo bi možda malo radije 6131,jer mi ne bi tako brzo dosadio i ima veći ipak bolji ekran...a opet ako uzimam mob za duže,bolja kamra mi je ophodnija,uglavnom ,zbunjen sam...![]()
Bookmarks