u ovom slučaju D-E-F-I-N-I-T-I-V-N-O 6233i zbog kamere i dizajna i to što je candy pa manje troši
![]()
u ovom slučaju D-E-F-I-N-I-T-I-V-N-O 6233i zbog kamere i dizajna i to što je candy pa manje troši
![]()
Kamera mi nije presudna opcija, 6630 sam navikao puniti svako malo, a kako sam se već zasitio candybar telefona, vrijeme je za promjenuIzvorno postao mobitelash
Bitnija mi je kvaliteta izrade, softverske razlike, call register, kvaliteta zvuka, kompatibilnost sa kabelom od 6630 (?)
slusalice koje dolaze u paketu, cini mi se da se radi o identicnom modelu HS-23, da li moze netko potvrditi tko ima 6233?
...znači ti sa symbiana prelaziš na dummy...e sad, tu bi se dalo navest neke modele koji su bolji od ovih, sam moram još malo prepogledat pa napišem...Izvorno postao mm22
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zasto nebi pogledo w800,k750,w810,d600..................
Koncentrirajmo se na Nokiu zasadIzvorno postao sonyck
(a 512mb mi je malo)
Pošto si reko da hoćeš Nokiju, onda definitivno 6233...
S ovim se slažem...Izvorno postao zmija
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobro, da li mi netko moze reci koje su to prednosti 6233 osim onih koje sam naveo u prvom postu (baterija, 3G, 2MP + VGA snimanje)?Izvorno postao Ico86
pa onda uzmi 6131...memorijske prima do 2GB pa si to uzmeš a za slušalice nema veze pa uvijek možeš uzet neke druge
a 6233 isto nije loš
al ako ti je dosta candy onda si uzmi 6131 a pogledaj i neke klizne od samsunga ili onaj BS EL71 ili tako nešto
![]()
Bookmarks