Pa MC60 i C62 su već stigli...
MC60 ti je nekih 250 Eura a C62 je nekih 179 Eura.
Meni je je C62 predivan. Skoro je duplo tanji od MC60.
Mislim da ti je bolje uzeti C62. Puno je lijepši od C60 i bolje leži u ruci!!!!
Ok, ne trazim sto jeftiniji mobitel nego me zanima zasto je razlika 500 kn a "razlika u softwareu nije toliko velika". Maloprije sam pogledao manuale od oba mobitela i nasao sam da je m55 ipak za klasu iznad, evo sto on nudi za razliku od c60 (osim 1cm razlike u velicini):
- kalendar
- notes
- e mail klijent
- podrsku za wav fajlove i color sheme fajlove, podrsku za java fajlove i sl., uglavnom ima bolji i veci file sistem
- vise grupa
- vise profila isl.
eto ... sad imate i vi, a i ja potpuniju informaciju o tome sto placate 500 kn vise,
osobno mislim da cu uzeti m55... ali cu ipak pricekat jos malo, cijena ce se morat spustit kad stigne MC60 ili C62
pozdrav![]()
- = B o T i A = -
Pa MC60 i C62 su već stigli...
MC60 ti je nekih 250 Eura a C62 je nekih 179 Eura.
Meni je je C62 predivan. Skoro je duplo tanji od MC60.
Mislim da ti je bolje uzeti C62. Puno je lijepši od C60 i bolje leži u ruci!!!!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
najbolje ti je kao sto si i sam rekao, malo pricekati jos... svi ce ti mobiteli koji tebe zanimaju, i ovi noviji, biti po paketima i vipa i simpe, te se isplate za kupiti...![]()
...i kada ovi noviji budu u paketima onda će izaći neki još noviji na tržište i evo nas opet na raspravi...Poslao: vrag
najbolje ti je kao sto si i sam rekao, malo pricekati jos... svi ce ti mobiteli koji tebe zanimaju, i ovi noviji, biti po paketima i vipa i simpe, te se isplate za kupiti...![]()
![]()
ma najbolje ti je čekat koju godinu za mobitele 3. generacije to ti se najviše isplati
Hell Ain't A Bad Place To Be
I još 3 dok se to ne proširi i cijene budu neke prustupačne....Poslao: Cule_ST
ma najbolje ti je čekat koju godinu za mobitele 3. generacije to ti se najviše isplati
moja ti je preporuka c62...
ok, hvala svima ... pogledat cu jos malo ...
- = B o T i A = -
nema na cemu...![]()
gospodo!
Ta dva mobitela imaju skroz identican software razlika je samo u kucistu.M55 sa novijim softwareom nista novo ne dobiva,a C60 sa verzijom 25 dobiva snimanje govora i to cak u wav formatu.A osim toga C60 je skoro duplo jeftiniji od M55.Ja sam imao i c60 i m55 i vise mi se isplatio c60.Ali kazem to vam je isti vrag kao kad kupujes SKODU I VW motor isve je isto,a stvar je samo u karoseriji.
ja bi uzeo prije c60..m55 problemi ogromni sa tipkama...a c62 nije los..imamm ti jednog za prodat pogledaj oglasnik na forumu..Izvorno postao sfreak
Ovo sa skodom i VW nisi u pravu...ajd mi samo odgorovori jel bi ti dvije iste stvari razlicito zapakovao i prodao ih sa razlikom cijene od 30%. Vjerujem da ne...
a zasto ne?ako su prvo napravili C verziju,prodavali su je po nekoj relativno normalnoj cijeni,a onda su htjeli zaradit,pa su na toj C verziji razradili M,koji se po nicem drugom ne razlikuje osim po kucistu,i tako zaradili 30%.A ti mi reci koje su znatno vece razlike u te dvije verzije?
a tako je bilo cak i sa onim C35 I M35,AKO SE NE VARAM!
ok je taj dio ja sam rekao da si krivi primjer uzeo sa autima VW i Skoda...M55 ima lose tipke koje cessto otkazuju poslusnost a to mi je najvazniji dio moba ipak...Izvorno postao sfreak
...ova je tema stara godinu i po dana pa mislim da bi bilo pametno kad bi ju zatvorio...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks