1. RSD LiteIzvorno postao OBA
2. Pogledati ovdje
3. Nisam siguran ali kaj bu ti više od 512mb
Pošto sam koristio search i nisam ništa specifično našo....pa me zanimaju neke stvari s navedenim mobom..
Kupio jucer i sad me zanima sljedece:
1. S kojim programom je najbolje (najsigurnije) FLASHATI ?![]()
2. Programi koji su opcenito najbolji za rad s tim mobom?
3. Jel na mob može više od 512mb kartica?
Hvala!
1. RSD LiteIzvorno postao OBA
2. Pogledati ovdje
3. Nisam siguran ali kaj bu ti više od 512mb
Izvorno postao fliponja
Ja sam čuo da može, ali trebalo bi moći kad se flasha.
Hvala.... jos nesto probam ukljucit izvješće za poruku ali nikako da to nariktam ... napravim sve kaj treba sa seemom al mob tada dalje od startup animacije neće.... vratim orginal na mob... i radi kak da to namjestim?
Izvorno postao OBA
Jeli ti želiš namistiti da ti stalno bude uključeno izvješće ili?
Kolko sam ja isprobavo izvješće za stalno se ne može uklučiti (to će ti potvrditi i ostatak ekipe) moraš kod svake poruke posebno uključivati tu ociju!Izvorno postao OBA
Ma ne mora biti stalno ukljuceno.. nego da se ta opcija vidi u izborniku...al nikako da namjestim
@fliponja- Radje uzmem 1gb kad je razlika u cijeni izmedju 512 i 1gb--cca 30-40kn
Odi kao da pišeš novu poruku klikni menu tipku-opcije poruke itamo imaš izvješče o poruci ali to moraš uključivati svaki put kad šalješ poruku!Izvorno postao OBA
Kaj se tiče kartice to je tvoj izbor ali ja nisam siguran da li podržava iako neki kažu da može ali bi bilo dobro ako imaš nekog frenda koji ima takvu karticu da ti da pa probaj jer sumnjam da bu ti u dučanu davali da probaš!
E ok.... znam da je na motoroli v525...v3...itd bilo kad sam napiso pruku onda je to pisalo...a sad moram ovak znači? Iskreno bezveze al nek im bude!
Još jedno pitanje ... Stereo slušalice se mogu nabavit najpovoljnije gdje?
i cijena otprilike?
Bookmarks