Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 183

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n70 je fantastican telefon i ima dobru kameru,samo ti njega uzmi,a to da tebi netreba symbian ne stoji zato sto se svako jednom moro prebacit sa dummya na symbiana(marko6630,ico......)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    N6680+1GB/E66+2GB/V3
    Operater
    T-mob/VIP 0kn/Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Majstore UZMI N70 nemoj se opće dvoumiti , imal sam SE D750i jest da radi FENOMENALNE slike i to puno bolje naspram moje 6680 al nije mi žao što sam prešao sa D750 na n6680. Tebi je to još lakše da uzmeš N70 jer ima slićnu kvalitet slike kao i SE-i . Ako imaš bar malo dobre volje i strpljenja za skuzit Symbian , PREPORODIT češ se. Vjeruj mi Ja sam 1. symbian dobio praktički đabe (3650) i on je fakat zeznut jer je tipkovnica nesvakidašnja al mob mi je predstavljao izazov i samim time i gušt za otkrivanje nečeg novog i meni nepoznatog . Dok recimo dummy mob (SE d750i i ostalli) skužiš za manje od pol sata jer su svi na isti kalup (ajde sličan ) Uglavnom imam 2 symbača i na redu je i 3 :three:

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE k750i
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro ti kaže kolega , kad malo uđeš u foru sa symbianom vidjet ćeš da nisi pogriješio, uvijek nešto novo dolazi šta možeš stavljat na njega i nemre ti dosadit. ja sam isto tako u početku razmišljao pa kaj će mi to ,neznam ja ili mi se neda zezat a same aplikacije su neusporedivo bolje od jave ako to mogu usporedit, pa ti vidi...

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma super mi je sto steme pokusali odvuc od ideja za takvim mobitelom jer ste pokazali da razmisljate i da pisete postove s namjerom da ja bolje prodem i tu bi vam se zahvalio...danas sam bio u t-centru i nisam ga se mogao nagledat i isprobavat (imaju ih izlozene dok rade povezane sajlicom da ih mozes imat i radit s njima sta god hoces) uglavnom ostao sam fasciniran i nisam se mogao odlijepiti od mobitele em zato sto mi se svida kak izgleda em zato sto ima cisto dobru kameru i snimanje 5 puta bolje od SE-a k750i stvarno prekjebalno
    a o meniju da ne pricam ne da nisam skuzio niti s od svega sto ima ali jedva cekam da ga primim u ruke jer mislim da cu bit na njemu prvih 48 sati!
    za beteriju me da vam budem iskren trenutno kad razmisljam boli qurac jer tak i tak prek noci stoji pa nek se puni ak treba svakih 12 h i nadam se da kada ga kupim da cete mi pomoci u razotkrivanju te raznim stvarima koje mi taj mobitel nudi a za koje ja niti pojma nemam i naravno ako netko jos uvijek ima kakvu primjedbu na taj mob neka kaze a cini mi se da je svima mobitel prekjebalni i da bi si ga svi uzeli sto mi se svida jer ja sam recimo zaljubljen sada u njega

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I da ako mi mozete reci tko i za koliko ga moze nabaviti naravno samo da je novi i ima garaciju sve ostalo je manje bitno ...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    LG Optimus L3 E400
    Bodovi
    7.901
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.901, Nivo: 21
    Bodovi: 7.901, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imas u Ogasniku za 2200kn nove,zapakirane sa garancijom.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    N6680+1GB/E66+2GB/V3
    Operater
    T-mob/VIP 0kn/Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SHPansko
    Ma super mi je sto steme pokusali odvuc od ideja za takvim mobitelom jer ste pokazali da razmisljate i da pisete postove s namjerom da ja bolje prodem i tu bi vam se zahvalio...
    Nitko ti nije želio ništa loše s tim što su ti predlagali neki dummy , baš naprotiv željeli su ti dati previ odabir za potrebe koje si naveo .
    danas sam bio u t-centru i nisam ga se mogao nagledat i isprobavat (imaju ih izlozene dok rade povezane sajlicom da ih mozes imat i radit s njima sta god hoces) uglavnom ostao sam fasciniran i nisam se mogao odlijepiti od mobitele em zato sto mi se svida kak izgleda em zato sto ima cisto dobru kameru i snimanje 5 puta bolje od SE-a k750i stvarno prekjebalno
    a o meniju da ne pricam ne da nisam skuzio niti s od svega sto ima ali jedva cekam da ga primim u ruke jer mislim da cu bit na njemu prvih 48 sati!
    Gle majstore taj mobitel ti je preheben , u biti isti je ko moja N6680 samo što t i ima 2.0MP kameru , N70 ti ima moj frend koji nema dume o symbianu , ****** čovjek ima love pa si kupio takav mob , ja mu ne zamjeram , al kad me pitao dal bi bolje bilo da si uzme N90 skoro sam pukel jer tip nebu 15% od N70 iskoristil...al da ne odlazim u off... drago mi je da ti se sviđa jer to je tek prvi dojam , ono što te slijedi....hm....nemam riječi
    za beteriju me da vam budem iskren trenutno kad razmisljam boli qurac jer tak i tak prek noci stoji pa nek se puni ak treba svakih 12 h i nadam se da kada ga kupim da cete mi pomoci u razotkrivanju te raznim stvarima koje mi taj mobitel nudi a za koje ja niti pojma nemam i naravno ako netko jos uvijek ima kakvu primjedbu na taj mob neka kaze a cini mi se da je svima mobitel prekjebalni i da bi si ga svi uzeli sto mi se svida jer ja sam recimo zaljubljen sada u njega
    Što se tiće baterije , imao sam SE D750i i ako sam ga koristio za samo smsanje i tu i tamo poziv baterija je durala čak do 10dana (izmjerenoo) a ako sam slušao mjuzu svaki dan po 2 sata u busu trajala mi i do 3-4 dana , ne sijećam se....uglavnom sad sam na 6680 i baterija mi izdrzi dan i pola ako ga ne forsiram prevec , ali kad ga forsam , jedan dan izdrzi bez beda. Dobro meni je sad preko ljetnih "praznika" autonomija malo slabija jer idem spavat tek u 2-3h ujutro al ko me onda i zove . Ako uzmeš N70 nečeš se sigurno zajebat , a ČAK AKO ti i nebu ok mob opet ga možeš za dobre pare prodat i kupit jeftiniji SE.
    Što se pomoći tiće sigurno če ti uvijek netko dati neki konkretan odg.ak ne riješenje bar če se truditi , ekipa ti je super i voljni su uvijek pomoći. Ak trebaš nekaj konkretno još možeš mene pitati ili bilo koga tu u symbian podforumu.
    Pozdraf Symbianerima :three: :three: :three:

Banned
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    t610 do 4.9. a onda-N70-
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma htio sam pohvalit to sto su mi predlagali neki SE ali to je zato sto sam ja krivo rekao sto ja zelim to jest nepotpuno i gotovo netocno te su me naveli na razmisljanje i ja sam sam tek sada shvatio da zelim nesto kao nokia n70
    znaci konacno je

KUPUJEM NOVU NOKIU N70!!!

sada samo trebam pomoc od vas koji radite s mobitelima koliko mi se cini svakodnevno u tome da mi ako mozete pomognete nabaviti mobitel za sto manji novac ja sam u Zagrebu pa ako ima tu netko od lokalnih dilera ili nesto slicno nek mi se javi na privat il nesto...

Ako mi pomognete i potrudite se i upola ko za ovo o cemu smo maloprije razgovarali ja presretan jer ste mi stvarno pomogli

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako se nisi mogo odljepit od mobitela u t centru koji je praktički "gol" bez hrpe programa koji čine symbian ono što jest kako če biti kasnije kad vidiš zabavnu/funkcionalnu/korisnu stranu

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    ako se nisi mogo odljepit od mobitela u t centru koji je praktički "gol" bez hrpe programa koji čine symbian ono što jest kako če biti kasnije kad vidiš zabavnu/funkcionalnu/korisnu stranu
    ...bome ...

...uglavnom, pogriješit nećeš ako ga uzmeš, samo ga onda dobro iskoristi...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove