Jel bi netko mogao mozda koje slike slikane njime tu staviti da vidim ako nije problem...mislim mobitel kupiti na crno jer ipak nemam toliko pra (3700kn) i naravno ne koristeni vec novi gdje cu ustediti oko 1500kn i dosta mi je bitno da je kamera ok onako za neke amaterske slike tipa na moru na izletu il slicno da ne kupujem digitalac posto imam i vise nego fantastican olympusov fotic kupljen kad su trek doslazili digitalci no ovo sto sam reko za 32 mb sam mislio ram memorije u sto nisam povjerovao jer sam posto sam recimo malo zapeo z ataj mob razne stvari (filmice) o njemu gledao pa sam tak nasao i ovo
http://www.youtube.com/watch?v=vBhYZWjRrxI
naravno lik nema pojma izgleda jer u jednom dijelu kaze kako je mob dobar i dobro su igrive igre jer ima 32mb/ram memorije no pustimo debila...
i sad da znate otprilike tko sam sto sam i za kaj mi treba mob ja imam 16 god da nebi bilo da sam neki poslovnjak il nes pa da cu sam alarm koristit i rokovnik na njemu a mob bi mi ujedno sluzio i kao mp3 player ali netreba mi nis posebno vec da ja stavim kad udem u bus slusalice i da on pol cuke svira ne jebe me nis extra vec da radi normalno i da sluzi svrsi...
I znaci mob ima losiju kameru od k750i???![]()
ja sam cito nek erezolucije i ispada mi da k750i ima snimanje od 25 000 pixela (176x123) te da n70 ima oko 100k pa mi nije jasno dali ja nesto krivo radim ili nije sve u brojkama ipak...

Odgovori uz citat
) ja zapravo uopce neznam cemu bi symbian trebao sluziti trazio sam svugdje i jedino sto sam doznao je da bi to trebao biti nesto sl. operativnom sustavu ili grijesim...ja sam za nokiu N70 zapeo samo zbog toga sto mi je dosta sporih mobitela kao sto su SE-i zelim nesto sto me nece izivcirati svojim breakovima makar oi trajali sec ili 2 isto tako cini mi se da nokia ima jako puno toga sto bi ju moglo povezati gotovo sa racunalom sto ja i vise nego zelim kod mobitela nego nemam niti pojma sto je sve to moguce posto sam cijeli zivot imao neke debilne mobitele (uzmimo za primjer mog vise od 2 god starog t610) i nisam niti imao priluku kod nekoga vidjeti sto sve mogu a svidaju mi se naprimjer stvari za koju sam cuo da je moj prijatelj na nokiu staru 3-4 god (onu sa tipkama u krug) danas stavio program i ima mp3 i takve stvari posto provodim dosta vremena za racunalom te bi na taj nacin i htio urediti svoj mobitel znaci sa nekim programcicima koji bi mi ako treba sluzili sam za zajebanciju ali isto tako i puno pomogli u buducnosti jer zelim mobitel koji bi bio (neznam kako reci na hrv) futureproof jer nemam bas neke pare pa da ga kupujem zato kaj mogu imat cu ga bar 2god...a SE mi se ne svida jer je nekako kao stvoren samo za slikanje i slusanje muzike i ko da nis drugo nemoze nekako sam uz njega ogranicen sto mi se cini da kod nokia nije rijec...
ali ja bih ti preporučio nešta SE i to iz Walkman serije
ili neki samsung noviji sa dobrom kamerom i puno memorije i MP3 playerom ko moj D820
ili D900
ili onaj Z400 iako ne znam koliko košta
(i w900i 
Bookmarks