Jel bi netko mogao mozda koje slike slikane njime tu staviti da vidim ako nije problem...mislim mobitel kupiti na crno jer ipak nemam toliko pra (3700kn) i naravno ne koristeni vec novi gdje cu ustediti oko 1500kn i dosta mi je bitno da je kamera ok onako za neke amaterske slike tipa na moru na izletu il slicno da ne kupujem digitalac posto imam i vise nego fantastican olympusov fotic kupljen kad su trek doslazili digitalci no ovo sto sam reko za 32 mb sam mislio ram memorije u sto nisam povjerovao jer sam posto sam recimo malo zapeo z ataj mob razne stvari (filmice) o njemu gledao pa sam tak nasao i ovo
http://www.youtube.com/watch?v=vBhYZWjRrxI
naravno lik nema pojma izgleda jer u jednom dijelu kaze kako je mob dobar i dobro su igrive igre jer ima 32mb/ram memorije no pustimo debila...
i sad da znate otprilike tko sam sto sam i za kaj mi treba mob ja imam 16 god da nebi bilo da sam neki poslovnjak il nes pa da cu sam alarm koristit i rokovnik na njemu a mob bi mi ujedno sluzio i kao mp3 player ali netreba mi nis posebno vec da ja stavim kad udem u bus slusalice i da on pol cuke svira ne jebe me nis extra vec da radi normalno i da sluzi svrsi...
I znaci mob ima losiju kameru od k750i???![]()
ja sam cito nek erezolucije i ispada mi da k750i ima snimanje od 25 000 pixela (176x123) te da n70 ima oko 100k pa mi nije jasno dali ja nesto krivo radim ili nije sve u brojkama ipak...

Odgovori uz citat
Bookmarks