da, taj senzor postoji i definitivno ti se to desilo zbog senzora. Kratko i jasnoIzvorno postao Flegmaa
![]()
evo tek sam dosao ovdje na forum..
zanima me jel doticna motorola (slvr l7) ima onaj senzor da joj se po danu ne pali osvjetljenje tipkovnice?
danas mi se dogodilo da mi se po danu nije upalilo osvjetljenje pa nakon par "stisaka" po tipkovnici se upalilo..
neznam jel to greska bila il je to taj senzor osvjetljenja..?
da, taj senzor postoji i definitivno ti se to desilo zbog senzora. Kratko i jasnoIzvorno postao Flegmaa
![]()
ok,hvala na odgovoru..
pozz
a dal taj senzor se moze iskljucit, i dal taj senzor trosi vise bateriju??![]()
Izvorno postao prpic
Ja sam naša neki seem di se to može isključiti, ali mi je bolje uključeno.
Da, to troši bateriju, ali minimalno, više ju štedi, jer danju ne radi svitlo tipkovnice.
imo isti slucaj na V3,folija sto svijetli ispod lima se odlijepila od (valjda)flata i sad kad nece "ablendovati" samo stisnem tipkovnicu na dnu-tamo su + i - kontakti od folije i onda prosvijetli.prije toga probao flash,flex,RSD lajt,MFF,cekic i stemajzli a ono jednostavno problem u (nepostojecoj) kontroli kvalitete u tvornici.A i ta Motorola je stvarno otisla u krasni *******.Izvorno postao Flegmaa
A mozda je problem sto sam ga kupio od T-coma,oni ipak prodaju losije smece od vipovaca.
e a di je taj senzor za svjetlo.. gledao sam uputstva i nigdje nepiše za njega...valjda sam sljep
obično ispod * ili # tipke...Izvorno postao vatrogasac1
prekrivaj jednu po jednu pa ćeš skužit.
našo ga![]()
Izvorno postao Inovator
Na L6 je lijevo od lijeve soft tipke...
senzor se nenalazi ni kod #tipke niti kod * .... nego je kod utora za vezice.. (kao mala kockica)
Bookmarks