I što s tim?
Doći će kod nas za jedno 40 godina![]()
Davno smo gledali na SF filmichima svakakova chuda, bilo je vec i vrijeme da vidmo to i u stvarnosti.
http://www.io2technology.com/technology/images
Kaj velite na ovo?
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
I što s tim?
Doći će kod nas za jedno 40 godina![]()
Pa to se bu dalo iskoristit na breg nacina, od toga da mos modelirat odma u 3D, pa do toga da mos film gledat na taj nacin, vidio pozivi, odnosno hologramski pozivi itd.
Nemoj biti tak optimistican da bu tek za 40 god doslo k nam![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Ma jos desetak godina i to ce imati svako domacinstvo, pa PC postoji tek 25g, a tehnologija se sve brze razvija.
...uuuuuu, baš sam se pitao kad će se konačno pojavit... i evo, tu je......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tu, evo odmah iza ugla...![]()
Je to je ono kaj sam ja govorio, vjerujte za čas bu to tu.
Sjetite se samo kako smo vrlo nedavno s nevjericom slušali i čitali o ekranima koji će biti tanki ko slika, pa nam je to djelovalo kao daleka budućnost, a još nedavnije smo objesili vilice do poda kad smo i vidjeli prve plazma i (prave) LCD ekrane, a danas ih mnogi od nas imamo u svojim domovima.
Primjera radi: 1992. je Fujitsu napravio prvu plazmu u boji (ne računam ranije monokromatske prototipove), a 1997. Pioneer je prvi počeo komercijalno prodavati plazma ekrane. Ja se sjećam da sam na te vijesti tada gledao kao na totalni science fiction, a sada ih evo na svakom koraku... Tak da budite optimistični.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Je, sam kaj mi tih 10-15 godina se ne djeluje kao bliska budućnost...Izvorno postao whiteboy
Ovo će 100% imati i mobiteli...
yea right, tada neće biti niti mobitela već nešto sasvim deseto.Izvorno postao a.k.
A ova tema bi trebala u cahataonicu.![]()
Ma je, al vrijeme leti...Izvorno postao frish-KI
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne želim to znati, ne želim to znati, ne želim to znati...!Izvorno postao whiteboy
![]()
Izvorno postao observer
Ne nego će zavezati čašice sa konopom
Zašto nebi bilo mobitela onda?
kaj nije tak nekaj več napravljeno ranije, isto prikazuje hologram uz pomoč 3 projektora pod određenim kutom....
wifi čašiceIzvorno postao a.k.
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
možda će onda biti teleporteri!Izvorno postao a.k.
Kliknem na gumb i stvorim se u na tuđem tavanu gdje vise pršuti i kobase i napravim dar-mar!
Ak i ovo dojde kod nas,koštat ce ko suho zlato,tak da ćemo još godinama pričekati da padne cijena i onda si kupiti.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Hehe
Salu na stranu, al danas postoje brdo stvari koje smo vidjali u SF, serijama, filmovima, pa si vi mislite, kolko je to smijesno.
Tak su se i smijali Grahamu Bellu, kad je izumil telefon, pa ono vidim da se danas nemre bez telefona, a kamoli bez mobitela.
Pitanje je samo kad ce to postat financijski isplativo za komercijalne upotrebe, a to je briem vrlo blizu.
Smrt mislim da ćeš čak i ti biti u penziji (if that is possible) dok to dođe do nas![]()
Mozda, al vrlovjerovatno neIzvorno postao observer
doslo bu puno prije
Ono cist pitanje, jel mislis da je i ovo daleka buducnost?:
http://www.b3-d.com/products/dimension/FDM-Video.wmv
Ne, mislim da je to već moguće i da funkcionira već odavno.Izvorno postao Smrt
problem je u preciznosti i materijalima.
Ma na kraju krajeva sve ovisi o ekonomiji.
Bookmarks