yea right, tada neće biti niti mobitela već nešto sasvim deseto.Izvorno postao a.k.
A ova tema bi trebala u cahataonicu.![]()
yea right, tada neće biti niti mobitela već nešto sasvim deseto.Izvorno postao a.k.
A ova tema bi trebala u cahataonicu.![]()
Izvorno postao observer
Ne nego će zavezati čašice sa konopom
Zašto nebi bilo mobitela onda?
kaj nije tak nekaj več napravljeno ranije, isto prikazuje hologram uz pomoč 3 projektora pod određenim kutom....
wifi čašiceIzvorno postao a.k.
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
možda će onda biti teleporteri!Izvorno postao a.k.
Kliknem na gumb i stvorim se u na tuđem tavanu gdje vise pršuti i kobase i napravim dar-mar!
Ak i ovo dojde kod nas,koštat ce ko suho zlato,tak da ćemo još godinama pričekati da padne cijena i onda si kupiti.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Hehe
Salu na stranu, al danas postoje brdo stvari koje smo vidjali u SF, serijama, filmovima, pa si vi mislite, kolko je to smijesno.
Tak su se i smijali Grahamu Bellu, kad je izumil telefon, pa ono vidim da se danas nemre bez telefona, a kamoli bez mobitela.
Pitanje je samo kad ce to postat financijski isplativo za komercijalne upotrebe, a to je briem vrlo blizu.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Smrt mislim da ćeš čak i ti biti u penziji (if that is possible) dok to dođe do nas![]()
Mozda, al vrlovjerovatno neIzvorno postao observer
doslo bu puno prije
Ono cist pitanje, jel mislis da je i ovo daleka buducnost?:
http://www.b3-d.com/products/dimension/FDM-Video.wmv
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ne, mislim da je to već moguće i da funkcionira već odavno.Izvorno postao Smrt
problem je u preciznosti i materijalima.
Ma na kraju krajeva sve ovisi o ekonomiji.
Bookmarks