I što s tim?
Doći će kod nas za jedno 40 godina![]()
I što s tim?
Doći će kod nas za jedno 40 godina![]()
Pa to se bu dalo iskoristit na breg nacina, od toga da mos modelirat odma u 3D, pa do toga da mos film gledat na taj nacin, vidio pozivi, odnosno hologramski pozivi itd.
Nemoj biti tak optimistican da bu tek za 40 god doslo k nam![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ma jos desetak godina i to ce imati svako domacinstvo, pa PC postoji tek 25g, a tehnologija se sve brze razvija.
...uuuuuu, baš sam se pitao kad će se konačno pojavit... i evo, tu je......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tu, evo odmah iza ugla...![]()
Je to je ono kaj sam ja govorio, vjerujte za čas bu to tu.
Sjetite se samo kako smo vrlo nedavno s nevjericom slušali i čitali o ekranima koji će biti tanki ko slika, pa nam je to djelovalo kao daleka budućnost, a još nedavnije smo objesili vilice do poda kad smo i vidjeli prve plazma i (prave) LCD ekrane, a danas ih mnogi od nas imamo u svojim domovima.
Primjera radi: 1992. je Fujitsu napravio prvu plazmu u boji (ne računam ranije monokromatske prototipove), a 1997. Pioneer je prvi počeo komercijalno prodavati plazma ekrane. Ja se sjećam da sam na te vijesti tada gledao kao na totalni science fiction, a sada ih evo na svakom koraku... Tak da budite optimistični.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Je, sam kaj mi tih 10-15 godina se ne djeluje kao bliska budućnost...Izvorno postao whiteboy
Bookmarks