Samo brojevi koji se nalazi u memoriji telefona moga da sadrze i te dodatne podatke o kojima pricas.
pozdrav!
Iskrsnuo mi je neocekivan problemcic.Dugo, dugo nisam koristio svoju Mot v547. Napokon sam je izvadio iz kutije te odlucio rucno putem "plavog zuba" iskopirati svih 600 i kusur kontakata imenika iz e550@v620.
(khm... Imao sam vremena).
Neugodno se iznenadih kada saznah kako v547 ne može, a za razliku od e550@v620 pamtiti stavke pojedinog kontakta kao što su adresa (ulica, grad, poštanski br.), datum rođendana i sl.
Postoji li rješenje? Upgrade, modifikacija seema, itd?
Help!![]()
karabaja @ gmail.com
Samo brojevi koji se nalazi u memoriji telefona moga da sadrze i te dodatne podatke o kojima pricas.
tako je.. kopiraj sve na mobitel i onda editiraj ako imaš živaca...Izvorno postao JA_SAM
![]()
Izvorno postao GoGs
Ja mislim da možeš kopirati sve sa kartice na mobitel, ali je problem što ti onda i ostanu na kartici, ali ipak je lakše samo brisati brojeve, nego ih editirati...
EDIT: evo provjerio sam može(imam doma V547) uđeš u imenik, pritisneš onu tipku za izbornik, ideš u kopirati i sve u telefon.
da ali on si misli editirat po kategorijama.... telefon, mobitel, kuća posao i kak to već ima...Izvorno postao a.k.
Ma, pojedini kontakt na e550@v620 ima moucnost upisivanja (osim broja, dakakoIzvorno postao GoGs
) i stavke kao sto je datum rodjendana, kucna adresa, grad, drzava, postanski broj, itd. O tome govorim. v547 nema mogucnost upisa tih stavki pojedinog kontakta.
Zadnji uredio goran.matic : 23-08-2006 u 11:23
karabaja @ gmail.com
Brojevi i jesu u memoriji telefona. No v547 ocito ne sadrzi te stavke za razliku od e550@v620Izvorno postao JA_SAM
karabaja @ gmail.com
Anyone?![]()
karabaja @ gmail.com
Bookmarks