Vjerovatno imaš još neke aplikacije uključene od prije i koje ti se vrte u backgroundu... Trebao bi u standby modu držati stisnutu tipku za "meni" i onda ćeš vidjeti što je sve aktivno... Tada samo pogasiš ono što ti ne treba...
Naime prije recimo otvaranja neke igrice mi se pojavi "prozor" : nesto close aplication memory full ili tak nes...
Poslije toga ga moram ugasit, upalit i onda je sve oke... Kaj bi moglo bit?![]()
Vjerovatno imaš još neke aplikacije uključene od prije i koje ti se vrte u backgroundu... Trebao bi u standby modu držati stisnutu tipku za "meni" i onda ćeš vidjeti što je sve aktivno... Tada samo pogasiš ono što ti ne treba...
što ustvari znači da ti se u pozadnini vrte neke aplikacije koji ti žderu puno RAM-a, i kad pokrečeš neku igru, nemaš dovoljno slobodnih resource-a i zato moraš pogasit neke aplikacije koje rade u pozadini, da oslobodiš RAM.
Da, jer na 6680 kad stisneš crvenu tipku, aplikacija se ne gasi nego se seli u background. Možda da svaki put kad izlaziš iz nekog programa ideš na "exit" tako da se program stvarno ugasi.
a na svakom symbianu kad stisneš/opizdiš po crvenoj tipi, aplikacija ode u background, niti jedna se ne gasiIzvorno postao Drug Mile
moraš posebno napravit exit, ili imat instaliran autoexec aplikaciju.... ah, taj symbian..... miss me.....![]()
netocno.. na N70 kad opalis crvenu tipku aplikacija s GASI.Izvorno postao zerobravo
upsIzvorno postao khideg
opet širim krive dezinformacije, nego, to su onda očito dotjeral u v.8, za raliku na v.7....
....sve do pojave N serije. Na N seriji se gasi kad stisneš crvendaća i to me svaki put izyebe kad na ICQ stisnem crvenu ono se diskonektira i ovaj na drugoj strani misli da sam ga odjeboIzvorno postao zerobravo
![]()
...kolko dugo imaš taj mob...Izvorno postao Xeicon
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e imas neki ICQ koji radi. jer onaj koji ja imam baca mi error da ima novija verzja i nista... a takoder i sa agere massinger.Izvorno postao Drug Mile
kupio ga i poceo koristiti u 12mj. prosle godine...
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
instaliraj si appman i riješio si problem
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...pman>othread
meni se to isto dešavalo jer ljudi nekad uzmu neš pogledaju (symbian je uvijek iznova zanimljiv) gledaju šta si stavio pa ne pogase...meni se to dešavalo na 3230 al ovaj programčić je baš ok za to...
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Je li ti se to događalo prije instaliranja te igre? Možda se dogodilo da upravo neka aplikacija, dio igre, smeta u datom trenutku memoriji za pokretanje igre. Naravno, uz "blagoslov" još nekog uključenog programa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Izvorno postao iwek
ček, ako sam dobro skužio, u appmanu možeš složiti da ti gasi aplikacije s crvenom tipkom? pa nisam vidio tu opciju. Help!
u appmanu vidiš koje su ti otvorene možeš se drito prebacit na njih i pogasit ih i još imaš onaj memory compression iako neznam čem to služi...pozatvaraš aplikacije i igraš se...![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
ovo sa drito gašenjem znam, ali baš mi nema to logike raditi jer:
1. moraš uči u appman onda scrolati pod running programs i close applications
2. puno je brže stisnuti meni tipku dok se ne pokaže task manager, doči na aplikaciju koja je otvorena, stisnuti C i yes i zatvorena je, mislim puno je brže.
Ja sam mislio da možeš u appmanu složiti da ti s crvenom tipkom gasi aplkaciju kao što to ima N70 tvornički.....![]()
@ mobby: Da u pravu si to mi se pocelo desavati otkako sam instalirao igricu gore... Dakle nikad prije!
Vidiš i ja imam slićan problemčić kod pokretanja TomTom navigacije.... ALI stisnem onaj meni gumb duze i otvori mi "task" meni (tak si ja to zovem) i pokazano mi samo telefon. Ali i dalje pokazuje poruku da je memorija puna. I onda moram gasiti i upaliti mob i onda radi.
Tak i meni isto!![]()
Bookmarks